Els tirs lliures sentencien (66-69)

Bàsquet cadira de rodes

11.02.2008 13:39

Després d’una setmana de descans per aturada de la competició, l’AXA Winterthur FC Barcelona manté el ritme. Els blaugranes van sumar una nova victòria, contra la Fundació Polaris World (66-69), gràcies a l’encert en els tirs lliures.

No va ser un partit fàcil. Els blaugranes van sortir descentrats i la Fundació Polaris World ho va aprofitar per endossar un parcial de 8-2. De seguida l’AXA Winterthur Barça va reaccionar i el primer quart va acabar amb un 14-12.

La igualtat va ser màxima, però aleshores va prevaler el joc ofensiu. Les accions ràpides i vistoses van mantenir la tensió durant tot el partit. Però al darrer període els blaugranes van demostrar serenor i encert.

Els d’Òscar Trigo havien obert una escletxa quan faltaven cinc minuts per a la conclusió de la jornada (48-58). Malgrat la diferència, la defensa va fallar en aquest impàs. Aquesta situació va ser letal per als locals, que van veure un flanc perfecte per apropar-s'hi de nou. A més, durant els tres darrers minuts la Fundació Polaris World va aconseguir clavar tres triples dels cinc que va aconseguir en total.

Com a contrapunt, els murcians van cometre un rosari de faltes. De les 19 que van fer en tot el partit, 10 van ser al darrer quart. Els blaugranes van estar a l’aguait. 72% des de la línia de personals. Això va ser clau per sentenciar: 66-69 al final.

En places europees

Foto_1.JPGL’AXA Winterthur Barça suma la vuitena victòria de la temporada i es manté quart a la taula, posició que el faria jugar la màxima competició continental la temporada vinent si acabés així. La pròxima jornada els blaugranes reben a l’Institut Guttmann el Fuhnpain-Peraleda, cinquè classificat, amb un triomf menys que el Barça.

Culers a Múrcia

Cal destacar el suport des de la grada dels aficionats blaugrana. La major part eren familiars i amics de Mingu Domènech. El jugador de l’AXA Winterthur Barça és d’un poble d’Alacant proper a Múrcia, i els seus incondicionals no es van voler perdre el partit.