Nivell en ascens

Beisbol

28.04.2008 11:30

La doble victòria contra el Viladecans i les derrotes dels perseguidors han deixat el Barça líder en solitari a la cinquena jornada de la Divisió d’Honor de beisbol.

El Barça no perd el bon ritme amb què ha començat la temporada. Després de quatre jornades disputades (cal recordar que els blaugranes van descansar la primera jornada) els blaugranes només han cedit un partit, contra el Marlins. La resta d’enfrontaments han acabat amb victòria.

Respecte dels rivals, El Llano havia sorprès al capdavant de la classificació. Però aquest cap de setmana ha perdut els dos partits. El conjunt asturià va ser superat pel Sant Boi per 1-7 i 1-4.

La classificació queda amb el Barça com a líder en solitari amb set victòries i només una derrota. El Sant Boi és segon (8-2); el Marlins, tercer (7-3), amb el mateix balanç que El Llano. Amb 4-6 es troba el Pamplona, i amb 2-4, el Beisbol Navarra i el San Inazio. Aquest últim serà el proper rival del Barça. Tanquen la classificació el Viladecans, amb només una victòria i set derrotes, i el cuer, l’Astros de València, amb cap triomf i vuit derrotes.

Dos triomfs a Viladecans

Els d’Aldo Tarife van complir al camp del Viladecans. Els del Baix Llobregat no han començat bé la temporada però estan donant més d’un ensurt. El primer enfrontament va acabar amb un ajustat 1-2, però els blaugranes van imposar-se amb claredat en el partit del diumenge, tot i que també va ser un partit suat.

Dissabte el primer equip de beisbol va haver de remuntar. El Viladecans va aconseguir una carrera ben d’hora. Fins a la setena entrada Albert Díaz, impulsada per Félix Isasi, no va empatar.

El desempat va trigar a arribar. A la desena entrada, Albert Díaz va colpejar la pilota que va arribar a la tercera. Aquest fet va ajudar que s’aconseguís la carrera de la victòria.

El segon partit va acabar amb un resultat més ampli. Però el 2-8 va ser enganyós. Els locals van mantenir les opcions de victòria fins al final. A la novena entrada el Barça guanyava per 2-3. El Viladecans va deixar-se anar al darrer tram.