Els atletes del Barça, els millors de l’Estat

Atletisme

30.10.2007 19:59

El FC Barcelona ha estat nomenat el millor conjunt dels Campionats d’Espanya 2007 en ser el club que ha sumat més punts, amb un total de 624,5, en totes les disciplines de la temporada 2006/07.

Per darrere del Barça hi ha el Playas de Castellón i el València Terra i Mar. Els atletes del FC Barcelona van puntuar en les diferents finals dels Campionats d’Espanya, com les de la modalitat de pista coberta, l’aire lliure, ruta i marxa. A més, aquesta temporada els barcelonistes també han dominat amb notorietat els Campionats a l’aire lliure, en els quals han sumat 404,5 punts. El València Terra i Mar i el Futbol Club Barcelona han estat els únics equips que han aconseguit puntuar en tots els Campionats .

Dos rècords blaugrana a Manresa

D’altra banda, aquest cap de setmana els atletes Pol Guillen i Mertixell Calduch es van imposar amb rècords a la cursa manresana. Els dos corredors van ser els protagonistes de l’última jornada atlètica, en què es van imposar en les seves respectives curses. La quarta edició dels “10 quilòmetres urbans de Manresa” i la “I Cursa Urbana de Promoció” a la capital del Bages van tenir color blaugrana, amb el triomf de Pol Guillen, que va establir un nou rècord de la prova millorant en quinze segons l’anterior registre, que ostentava Abdelghani El Hassani amb 30'14".

Pel que fa a la categoria femenina, l’atleta del FC Barcelona, Mertixell Calduch, també va aconseguir un nou rècord de la prova en marcar un temps de 34 minuts i 43 segons.