Tretze medalles al Campionat juvenil

Atletisme

30.06.2008 12:10

L’equip blaugrana juvenil d’atletisme ha aconseguit tretze medalles al Campionat de Catalunya de la categoria disputat aquest cap de setmana. Un total de sis ors, tres plates i quatre bronzes ha estat l’aportació del Barça.

La presència del FC Barcelona al Campionat de Catalunya juvenil, celebrat a Vic, ha sumat tretze medalles. La delegació blaugrana ha destacat a les proves masculines dels 110 metres tanca, als 400 tanca, als 3.000 metres llisos, als 4 x 400, al salt de llargada, al triple salt i al salt amb perxa. En categoria femenina, als 1.500 metres llisos, 5.000 metres llisos, als 100 metres tanca i al llançament de pes i javelina, aquests últims femenins.

Noms propis

Arnau Erta, Guillem Domingo i Clara Remacha han estat els grans protagonistes de la competició des de la vessant blaugrana.

Erta ha estat superior als seus rivals tant a les semifinals com a la final. L’atleta va fer la millor marca a la classificatòria dels 110 metres tanca (14.76). Arnau Erta encara va ser capaç de millorar el registre a la final (14.48) i així va assegurar l’or.

Als 400 metres tanca, el blaugrana va ser el primer classificat a la segona semifinal amb 59.64. A la final, amb un temps de 56.16, Erta va aconseguir l’or superant el segon classificat, José Ángel Quintala del CA Mollet, per 15 centèsimes.

IMG_9381.JPGTambé en categoria masculina, Guillem Domingo va repetir al tercer calaix del podi. Domingo va ser bronze amb 6,32 al salt de llargada i també tercer classificat al triple salt amb 13,58.

Quant a les noies, Clara Remacha va ser triplement protagonista. La blaugrana va arrodonir una jornada pràcticament perfecta. Amb el millor temps a la primera semifinal dels 100 metres tanca (15.03), Remacha va ser superada per la seva companya d’equip Serafina Ecobo a la final. Ecobo va fer 14.81, mentre que Clara Remacha va creuar la meta 5 centèsimes després.

La polivalent atleta va aconseguir l’or al llançament de pes amb 11,35. I el bronze se’l va endur a la prova de llançament de javelina amb 32,34.

Fes clic aquí per accedir als resultats oficials del Campionat.