Quiñónez, 13.53 a Jerez

Atletisme

25.06.2008 15:24

Jackson Quiñónez ha guanyat la prova dels 110 metres tanca a la Reunión Internacional Ciudad de Jerez. L’atleta blaugrana ha fet un temps de 13.53. El corredor ha superat per 13 centèsimes el francès Cedric Lavanne, segon classificat.

Després de guanyar la seva prova als Campionats d’Europa de seleccions el cap de setmana a Annecy (França), Jackson Quiñónez ha tornat a demostrar que escalfa motors de cara als Jocs Olímpics de Pequín. L’atleta del FC Barcelona va córrer molt bé a l’Estadi Municipal de Chapín, a Jérez de la Frontera (Cadis). Al Gran Premi d’Andalusia - Reunión Internacional Ciudad de Jerez, el corredor equatorià va fer 13.53 als 110 metres tanca. Quiñónez va superar el francès Cedric Lavanne (13.66) i el també francès Bano Traore (13.84), segon i tercer respectivament.

Jackson Quiñónez es va quedar a 20 centèsimes del rècord d’Espanya, que és seu amb 13.33.

Fes clic aquí per accedir als resultats oficials de la prova.