Olmedo i Quintanal destaquen

Atletisme

16.06.2008 13:49

Olmedo i Quintanal destaquen el cap de setmana

Els primers llocs aconseguits per Manuel Olmedo i Irache Quintanal als mítings iberoamericà i de Salamanca han estat la presentació d’un cap de setmana positiu per a l’atletisme blaugrana.

Manuel Olmedo i Irache Quintanal han estat dos dels noms propis del cap de setmana. El corredor blaugrana va acabar al calaix més alt del podi a Huelva al Meeting Iberoamericano en els 800 metres llisos. Olmedo va fer un temps de 1:46.39.

Irache Quintanal també va participar a Huelva. La llançadora del FC Barcelona va aconseguir la cinquena plaça en disc amb 54,67 metres. Aquesta ha estat la millor marca espanyola de l’any. A més, la de Reus va disputar el Meeting de Salamanca i va acabar primera classificada en pes amb una marca de 16,53, també cim espanyol.

Vuit ors, sis plates i un bronze al Campionat de Catalunya

A la categoria júnior i promesa el resultat final va ser encoratjador. El FC Barcelona va aconseguir endur-se 15 medalles als campionats de Catalunya.

Als 200 metres llisos Marc Orozco va fer 21.74 a la final júnior. També va fer podi Francisco Roldán als 1.500 metres amb un temps de 04:04.50. Mourad Taoussi va pujar fins a l’esglaó més alt en els 3.000 metres obstacles amb 09:59.53.

Pel que fa a les fèmines júnior, Ana Fernández Ruiz va ser segona al salt de perxa amb una marca de 3,20 metres.

En categoria promesa els ors van ser per a Robert Díez al triple salt (15,25 m), i en javelina per Víctor Fonseca amb 61,42 m. En noies Isabel Rodríguez va aconseguir el primer lloc en 3.000 obstacles amb 11:49.14, Anna Maria Pinero va superar els 4,05 metres en perxa, Tània Jiménez va acabar amb 12,42 en triple salt i Laura Redondo va repetir podi en martell amb 58,27 metres i va ser rècord del campionat.

Les plates van ser per a Pau Fradera en 200 metres llisos amb un temps de 22.30, Jordi Rabal amb 48.87 als 4000 metres llisos i per Alfons Farran als 1.500 metres llisos amb 03:57.73. Ramon Gasull va completar el podi dels 1.500 metres amb el tercer lloc amb un temps de 03:58.30.

En categoria femenina, Marta Serra va ser segona en salt d’alçada amb una marca de 1,60.

Gairebé una vintena d’atletes blaugrana van participar al Campionat de Catalunya a l’aire lliure celebrat a Granollers.