Sánchez, segon a Torí

Atletisme

08.06.2008 13:49

Sergio Sánchez va fer podi al Meeting Internacional a Torí. L’atleta del FC Barcelona va aconseguir la segona plaça en els 3.000 metres llisos. El blaugrana va passar a 33 centèsimes del corredor de Zàmbia Wamulwa, guanyador de la prova.

El novè Memorial Primo Nebiolo comptava amb participació del FC Barcelona. Sergio Sánchez va tenir una actuació de nota. L’atleta blaugrana va acabar al segon graó del podi. Sánchez va fer un temps de 7 hores 49 minuts i 84 segons en els 3.000 metres llisos. El català va completar un podi africà. El corredor de Zàmbia Tonny Wamulwa va lluitar amb el blaugrana pel primer calaix. Sánchez va quedar-se a 33 centèsimes de la primera posició. Darrere l’atleta del Barça va entrar l’algerià Samir Kheddar, amb un temps de 7 hores 50 minuts i 75 segons.