Èxits al Campionat de Catalunya

Atletisme

02.06.2008 14:08

Els atletes blaugrana han fet un gran paper al Campionat de Catalunya disputat aquest diumenge a l’Estadi Joan Serrahima. Els participants del FC Barcelona es van imposar en tretze proves i van aconseguir nou millors marques de la temporada.

La participació blaugrana al Campionat de Catalunya, disputat aquest diumenge a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona, ha estat a un gran nivell. Els atletes del FC Barcelona s’han imposat en tretze disciplines, i en nou d’aquestes han aconseguit la millor marca de la temporada.

Velocitat blaugrana

quixonez.jpgEn categoria masculina, els atletes blaugrana han estat els grans dominadors de la velocitat. Jackson Quiñónez es va imposar als 100 metres tanques amb un temps de 13.75 segons, encara per sobre de la seva millor marca aquesta temporada (13.49). Als 100 metres llisos, el blaugrana Álvaro Aljarilla; als 400 metres, Marc Orozco, i als 400 metres tanques, William Porter, van emportar-se la medalla d’or.

Pel que fa als 5.000 metres marxa, Ferran Collados es va imposar amb un temps de 21:22.14, mentre que en el llançament de martell el guanyador va ser Moisès Campeny, i en el llançament de pes Eloi Rovira va fer rècord del campionat amb un llançament de 17,45 metres.

Quintanal, doble or

En categoria femenina, Irache Quintanal va tornar a brillar amb llum pròpia, amb dues medalles d’or, una en llançament de pes amb una marca de 16,37 metres, i en disc, amb un llançament de 54,05 metres. La corredora Eva Martín va fer rècord del Campionat als 100 metres llisos amb un temps de 24.04 segons. Als 5.000 metres es va imposar Jacqueline Martín; als 100 metres tanques, Bruna Miralpeix, i en perxa, Anna Maria Pinero.
Podi blaugrana
La millor classificació blaugrana es va produir als 400 metres llisos. Tres blaugranes van fer ple al podi. Marc Orozco, Jordi Rabal i Pau Fradera van imposar-se, per aquest ordre, a la prova i es van endur les tres medalles per al FC Barcelona.