Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


L’excel·lent ambient, el primer classificat


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Atletisme

27.04.2008 13:05

L’excel·lent ambient, el primer classificat

www.fcbarcelona.cat


La primera edició de la Cursa Barça-L’Illa ha tingut una molt bona acollida. Un total de 1.541 persones inscrites han participat en aquesta cursa popular amb un recorregut per Sant Joan Despí, amb inici i final a la Ciutat Esportiva del FC Barcelon.


L’ambient s’ha fet notar des de primera hora del matí. A les 9.00 hores, la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el punt de sortida i d’arribada de la competició, ja presentava un ambient notable de participants i espectadors que no es volien perdre la cursa. Una bona resposta a aquesta iniciativa del FC Barcelona que ha complert amb les expectatives.

Cursa popular i gent popular

cursailla-barca1_x57x.jpgSi hi ha una característica que cal destacar d’aquesta cursa ha estat la gran participació popular i la presència de gent del club, com la directiva Clàudia Vives-Fierro, o l’Enric Masip, director esportiu de l’equip d’handbol, que també hi han participat. Una barreja d’homes, dones, nens, nenes, pares i fills amb esportistes professionals, fet que, sens dubte, ha estat la cara amable que s’ha respirat a la cursa. Una cursa en què no es pot oblidar la presència dels corredors de la secció d’atletisme del FC Barcelona, que han deixat el llistó i l’orgull blaugrana ben alts.

Els podis i els obsequis, la recompensa final

cursailla-barca1_x18x.jpgL’expectació no ha decaigut fins al pas per meta dels últims participants a arribar. Els aplaudiments i els ànims no cessaven i han estat els protagonistes absoluts del lliurament dels merescuts trofeus a dalt del podi.

Hi ha hagut, però, premis per a tothom; la samarreta de la cursa ha significat l’element unificador de tots els corredors que la lluïen. També s’han repartit diversos obsequis a tots els participants.

cursailla-barca1_x1x.jpgAixí ha transcorregut la primera edició de la Cursa Barça-L’Illa: alegria, il·lusió i un ambient 10 han estat els al·licients d’un matí de diumenge en què el temps ha acompanyat i en què l’esportivitat popular ha tingut un paper essencial. Tota una festa popular en blau i grana.
L’excel·lent ambient, el primer classificat

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Gran organització
La cursa ha estat organitzada al detall: casetes per repartir els dorsals i els xips als corredors i un desplegament d’assistència que cobria els set quilòmetres de recorregut. És una altra de les dades que la gent ha aplaudit: la bona organització que s’ha portat a terme.


Comparteix a

Arxiu


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana