Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Tot llest


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Atletisme

26.04.2008 13:10

Tot llest

www.fcbarcelona.cat


Sant Joan Despí acollirà aquest diumenge la primera CURSA BARÇA - L’illa. Aquesta nova iniciativa del club transcorrerà pels carrers de la localitat barcelonina i ja té tancat el nombre d’atletes participants: 1.531.


La Cursa, que va ser presentada a la sala de premsa del Camp Nou el dijous passat, tindrà com a punt de partida i arribada la recta que hi ha tot just al davant de les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El recorregut serà de 7 quilòmetres i comptarà amb la presència de socis, aficionats a l’esport en general, periodistes i atletes de la secció d’atletisme del nostre club.

Les categories

Tots aquells i aquelles que participin en la primera CURSA BARÇA – L’illa es dividiran segons el sexe i la data de naixement. D’aquesta manera, tant en la categoria masculina com en la femenina hi haurà una redistribució segons la data de naixement de cadascun dels participants que els farà formar part d’alguna de les categories següents: infantil, cadet, juvenil, júnior, absolut, veterans1 i veterans2.
Foto: arxiu
Foto: arxiu
Tres recomanacions bàsiques per als novells
- És important haver fet un treball específic dels turmells. Amb aquest treball, a més de millorar-ne la força, incidirem en la millora de la nostra gambada i disminuirem el risc de l’aparició de fasciïtis, tendinitis i periostitis.

- L’alimentació és un altre dels factors que cal tenir molt en compte. Abans d’una cursa d’aquest tipus, la ingesta d’aliments en els dies previs ha de ser molt variada, rica en fibra, hidrats i proteïnes.

- Un altre factor molt important és la hidratació: abans, durant i després de cada entrenament i/o competició.


Comparteix a

Arxiu


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana