Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les inscripcions, també a L’Illa Diagonal


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Atletisme

10.04.2008 17:08

Les inscripcions, també a L’Illa Diagonal

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona torna a obrir l’estand de L’Illa Diagonal per facilitar les inscripcions a la 1a Cursa Barça-l’Illa Diagonal, durant divendres dia 10 i dissabte dia 11. L’estand estarà situat a la Planta 0 del centre comercial.


Divendres dia 10 d’abril a la tarda i durant tot el dissabte dia 11, les persones que ho desitgin tindran, de nou, un espai per formalitzar de manera presencial les seves inscripcions a la 1a Cursa Barça L’Illa Diagonal.

Oberta a tothom

calduch_campionatCAt10km1.JPGLa cursa tindrà lloc a Sant Joan Despí, amb sortida i arribada a la Ciutat Esportiva del FC Barcelona Joan Gamper, el diumenge dia 27 d’abril a les 10.00 hores. La Cursa té una distància de set quilòmetres. Una distància apta per a totes les categories.

Per primera vegada, el FC Barcelona organitza una cursa popular oberta a totes les persones, siguin socis o no del Club, que vulguin gaudir de la pràctica esportiva, en un ambient lúdic i d’esport.
Les inscripcions, també a L’Illa Diagonal
Inscripcions en línia i pla de preparació
A més a més de l’estand de L’Illa Diagonal, les inscripcions es poden realitzar en aquest lloc web on trobaran un especial dedicat a la Cursa, amb dades del recorregut, consells per preparar-la i informacions d’interès per poder disputar-la.


Comparteix a

Arxiu


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana