Judit Pla, subcampiona en cros

Atletisme

16.03.2008 16:52

Carles Cascante

L’atleta del FC Barcelona Judit Pla ha acabat segona als Campionats estatals de camp a través. La primera classificada ha estat l’exblaugrana Rosa Morató. Les altres dues blaugranes, Martín i Calduch, han acabat sisena i quinzena, respectivament.

Només vuit segons han separat la nova campiona espanyola de cros, Rosa Morató, de la primera de les atletes blaugrana que han participat en aquests Campionats estatals de camp a través que s’han celebrat a Tarrancón (Castella la Manxa). Morató ha guanyat amb un temps de 27 minuts i 41 segons, mentre que Judit Pla ha fet un registre de 27.49. Per la seva banda, Jacqueline Martin ha fet un temps de 28.20 i, finalment, Meritxell Calduch, que ha acabat quinzena, ha fet un registre de 29.09.

Catalunya, campiona per equips

Morato.jpgLa selecció autonòmica de Catalunya ha estat la gran dominadora d’aquest Campionats. Tant en categoria femenina com en masculina, la selecció catalana ha aconseguit situar fins a nou corredors en les 20 primeres places. Els més destacats, però, han estat la campiona Rosa Morató i la subcampiona Judit Pla, en categoria femenina, mentre que en la masculina ha destacat Ayad Lamdassem i Carles Castillejo, segon i tercer classificat, respectivament. La prova l’ha guanyat el manxec Juan Carlos de la Ossa, amb un registre de 36 minuts i 12 segons.

Fes clic aquí per veure els resultats complets d'aquesta competició.