Orozco, rècord d'Espanya júnior

Atletisme

11.02.2008 10:54

Carles Cascante

La nota més destacada del cap de setmana ha estat el rècord d'Espanya de 400 metres en categoria júnior de l'atleta del FC Barcelona Marc Orozco. El jove blaugrana es va imposar en la seva disciplina dels Campionats d'Espanya en pista coberta.

La secció d'atletisme del Barça continua dominant el panorama atlètic català i espanyol. En aquest cas, l'atleta del FC Barcelona Marc Orozco va acabar la prova dels 400 metres llisos en pista coberta amb un temps de 47.91. Els Campionats d'Espanya júnior en pista coberta es van rendir a l'actuació d'aquest atleta, que és una de les fermes promeses del club blaugrana per al futur.

Cepeda, sisè a la Mitja Marató de Barcelona

A més, diumenge la ciutat de Barcelona va viure la XVIII edició de la Mitja Marató. El kenyà Jacob Yator, amb un temps d'1.01.19, tercera millor marca de l'any, es va imposar clarament, i la seva compatriota Joan Jepkorir Aiyabei va ser la millor en la categoria femenina, amb 1.11.02, nou rècord de la prova, en la qual van participar 3.600 corredors, la xifra més alta de la seva història. El primer atleta espanyol va ser el blaugrana Marco Antonio Cepeda, amb un temps d'1.09.42, que va superar per cinc segons Carlos Gil en la recta final.

Quiñónez torna a brillar

València va viure dissabte el primer assaig important abans del Mundial del segon cap de setmana de març. El velòdrom Lluís Puig va ser la seu de la prova en què va destacar per damunt de la resta el blaugrana Jackson Quiñónez. L'atleta d'origen equatorià no va sortir gaire bé en la cursa dels 60 metres tanques, però una progressió excel·lent li va permetre finalment superar el registre del 2007 i va oferir una gran imatge (7.61).
El Campionat de Catalunya de Cros, a punt
Aquest dilluns, 11 de febrer, a la Sala Sert de l'Ajuntament de Vic, es farà la roda de premsa de presentació del Campionat de Catalunya de Cros Individual i de Clubs - XXIXè Cros Ciutat de Vic - Trofeu Pere Casacuberta, que tindrà lloc el diumenge 17 de febrer a Vic. Aquests campionats comptaran amb la presència d'atletes de renom com l'exblaugrana Rosa Morató, recent medalla de bronze en el Campionat d'Europa de Cros i actual Campiona de Catalunya de l'especialitat.