Rovira, rècord de Catalunya

Atletisme

05.02.2008 13:34

Carles Cascante

Aquest diumenge es va celebrar el 32è Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta a Vilafranca del Penedès. Eloi Rovira, del FC Barcelona, va batre el rècord dels campionats de llançament de pes amb un registre de 17,47 metres.

Cal destacar també les actuacions d’altres barcelonistes com Pere Joseph, que en el triple salt va fer una marca de 15,40 metres, i el triomf en els 200 metres llisos de Pau Fradera, amb un registre de 22.14 segons. En la prova dels 400 metres llisos, Marc Orozco va vèncer per davant del també blaugrana Jordi Raval. El guanyador va fer un temps de 48.28 segons. D’altra banda, Miquel Velez es va imposar en el salt d’alçada amb una marca de 2,08 metres.

Quintanal, la gran dominadora

Pel que fa a la categoria femenina, Irache Quintanal va tornar a ser la gran dominadora en el llançament de pes, i va aconseguir el seu dotzè títol autonòmic amb un registre de 15,06 metres. D’altra banda, Anna Bové es va imposar en els 1.500 metres amb un temps de 4 minuts, 39 segons i 72 centèsimes.
Martín triomfa a Valladolid
L’atleta del FC Barcelona, Jacqueline Martín, va guanyar el Cros Internacional de la Ciutat de Valladolid. L’atleta catalana va dominar una prova en què es va imposar a Marta Domínguez i a les marroquines Malika Assahsah i Salima Charky, entre d’altres.