El Barça revalida la Copa del Rei

Atletisme

27.01.2008 13:42

Els atletes blaugrana van aconseguir aquest dissabte, per tercer any consecutiu, la Copa del Rei en pista coberta. Els esportistes van tornar a Barcelona amb 10 medalles.

Els barcelonistes van obtenir l'or en set de les tretze especialitats en les quals participaven. Això, juntament amb dos bronzes i una plata, van col·locar els atletes del FC Barcelona a dalt de tot del podi. La nova pista coberta del Palau Luis Puig va ser l'escenari de l'huracà blaugrana.

Domini absolut.

Els atletes del Barça van ser els autèntics dominadors de la competició. Al final, els barcelonistes van obtenir 88 punts, 7 més que el segon classificat, el Playas de Castelló.

Només tres competicions es van quedar sense presència blaugrana al podi (200 metres, 400 metres i relleus). Jackson Quiñonez i Sergio Sánchez van ser els barcelonistes més destacats.

A prop de les medalles a la Copa de la Reina
Les representants femenines del FC Barcelona a la Copa de la Reina no van obtenir tan bons resultats com els seus companys. Finalment, les blaugranes es van classificar en la quarta posició després de guanyar una medalla d'or (Irache Quintanal), una de plata (Jacqueline Martín) i dues de bronze (Beatriz Antolín i Paola Sánchez). Les guanyadores del torneig van ser les components del València, Terra i Mar.