El 2008 comença amb bon peu

Atletisme

15.01.2008 10:12

Els corredors de la secció d’atletisme del Barça han començat l’any 2008 amb bon peu. Tres primers llocs durant l’última jornada atlètica acrediten que el ritme blaugrana no s’atura.

calduch_CampionatCat10km.jpgMertixell Calduch, la fondista blaugrana que no deixa cursa sense podi, s’ha proclamat aquest cap de setmana campiona de Catalunya de ruta amb un temps de 34 minuts i 5 segons. La cursa, disputada al barri de Sant Antoni en un circuit de 10 quilòmetres, va ser plana i va servir a l’atleta per aconseguir el seu quart títol nacional de la prova i per demostrar que està preparada per córrer tot tipus de distàncies.

Sense rivals

Es pot dir que Calduch no va tenir rival en el Campionat de Catalunya de Ruta. La del Barça està en tan bon nivell de forma que va arribar a treure més de 2 minuts d’avantatge a la segona classificada. Mireia Sosa, del California Sports (36.28), i Encarna Granados, del Lloret la Selva (37.38), van ser la segona i la tercera classificades, respectivament.

Propers objectius

calduch_campionatCAt10km1.JPG“Aquest campionat m’ha servit per preparar la Mitja Marató Internacional de Granollers”, explica l’atleta blaugrana. En aquesta prova, que es disputarà el tres de febrer, Calduch intentarà baixar de l’hora i catorze minuts que va marcar la temporada passada.

Més atletes

D’altra banda, l’atleta del Barça Cristina Bàrcena també ha aconseguit un podi molt important en aquesta última jornada atlètica. Bàrcena va aconseguir la primera posició als Campionats de Catalunya en proves Combinades. Mentre Bàrcena pujava al podi català, la marxista del club Sonata Milusauskaite s’imposava al Gran Premi de Marxa Ciutat de Castro Urdiales.
Cepeda pitja l’accelerador
Aquest diumenge també es va disputar la Mitja Marató de Sitges, en què els atletes del club van tenir una presència notable. Marco Antonio Cepeda va aconseguir una meritòria quarta plaça amb un temps d’una hora i nou minuts, mentre que Miguel Tremul, amb una hora i catorze minuts, va arribar entre els vint primers de la seva categoria. Són uns resultats que ja deixen entreveure el bon estat de forma amb què Cepeda arribarà a la Marató de Barcelona del dia 2 de març.