Quiñonez fa història a la Golden League

Atletisme

17.06.2007 16:45

Carles Cascante

L’atleta del FC Barcelona, Jackson Quiñonez, va participar aquest dissabte per primer cop en una prova del ‘meeting’ amb més renom internacional que hi ha dins del concert del clubs, la Golden League, que va tenir Oslo com a primera seu.

L’atleta d’origen equatorià va tenir una actuació correcta en una cursa dels 110 metres tanca en la qual es va trobar amb els millor atletes mundials de l’especialitat. Quiñonez va acabar sisè amb un temps de 13 segons i 65 centèsimes, a 39 centèsimes del guanyador, el nord-americà Anwar Moore.

Amb aquesta sisena plaça, el corredor blaugrana va sumar 4 punts en aquesta participació a la Golden League. La propera seu de la Golden League serà l’estadi parisenc de Saint Denis, de tan bon record per als aficionats barcelonistes.

Olmedo i Fuentes-Pila, els altres destacats

Si fa poc menys de dues setmanes guanyava a Glasgow, ara en una prova de molt més nivell, Olmedo va estar amb els millors i va aconseguir la millor marca espanyola de l'any amb 1:46.06. Pel que fa a Iris Fuentes-Pila, corrent de menys com més, va deixar el crono en 4:07.23 (millor marca espanyola de la temporada)
Lino torna a competir
Joan Lino Martínez, campió d’Europa en pista coberta l’any 2005 i medalla de bronze olímpica a Atenas'04 en longitut, va tornar a competir aquest dissabte a Còrdoba després de superar una lesió i posterior intervenció quirúrgica amb motiu del Campionat d’Espanya de federacions, on va representar a Castella la Manxa.