Final de temporada més fàcil del previst

Bàsquet cadira de rodes

27.05.2007 15:04

Final de temporada més fàcil del previst (33-59)

L’Axa Winterthur FC Barcelona ha acabat la temporada amb una victòria plàcida a Burgos per 26 punts de diferència.

Tot i que el Montur CD El Cid ja està descendit, el Barça en cadira de rodes s’esperava més complicacions en la darrera visita i darrera jornada de la temporada. Les baixes per lesió i molèsties físiques que arrossegaven gran part dels blaugranes minvaven el potencial de l’equip. L’Axa Winterthur acaba sisè classificat a la Divisió d’Honor.

El primer quart defineix

El parcial de 3-19 als primers 10 minuts va ser l’autèntica clau del partit. El Montur va patir la forta defensa barcelonista i es va quedar sense respostes. Aquest marge va servir de coixí durant tot el partit. L’equip català va veure com un altre dels seus jugadors, en aquest cas Berni Costas, va haver d’abandonar el joc per una tendinitis a l’espatlla que l’impedia llançar. Tampoc no va poder jugar Jonhy Tiján per una bronquitis.

Tot i això, l’Axa Winterthur va saber mantenir el control del marcador. Al descans, els blaugranes guanyaven per 32-12. A la represa, el Montur va empatar el parcial però les diferències continuaven afavorint als visitants. El darrer quart el va tornar a guanyar el Barça ratificant el triomf final (33-59).

Màxims encistelladors

Cal destacar l’elevat encert de David Mouriz. El gallec va acabar amb 14 punts amb un 80% en tirs de dos i un 100% en triples. Mouriz va ser el tercer màxim anotador del partit, per darrera d’Asier García, amb 16, i de José Cano qui va sumar 24 punts. Cano va disputar el partit malgrat que al seu pare l’havien ingressat amb una afecció cardíaca. Els companys li van volen dedicar la victòria.