Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La Lliga Catalana torna a ser blaugrana


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Atletisme

21.05.2007 12:58

La Lliga Catalana torna a ser blaugrana

Carles Cascante


Aquest diumenge es va celebrar a Mataró la jornada final de la Lliga Catalana de Clubs i el FC Barcelona va ser el gran triomfador. L'estadi Municipal de Mataró va ser l’escenari de la gran demostració dels atletes barcelonistes.


Tant en categoria masculina com en femenina, el FC Barcelona va ser molt superior als seus rivals i va vèncer amb una gran diferència de puntuació. De fet els atletes barcelonistes, en categoria masculina, van superar per 91 punts de diferència al segon classificat, l'ISS l’Hospitalet. Pel que fa a la categoria femenina, la diferència encara va ser més ampla. El Barça va ser primer amb 114 punts per damunt del segon, també l'Agrupació Atlètica de Catalunya UBAE.

Actuacions destacades

Com a actuacions individuals d’aquesta jornada final de la Lliga Catalana, cal destacar algunes com la de Moises Campeny (FC Barcelona) que ha llançat 67,25 m en martell, Pere Joseph (FC Barcelona) 15,06 m en triple salt, Pablo Martínez (FC Barcelona) 54”40 en els 400 m tanques, i Jackson Quiñonez (FC Barcelona) que va fer 13”95 en les 110 m tanques. En dones, Eva Martín (FC Barcelona) va fer 24”57 en els 200 metres, Irache Quintanal (FC Barcelona) va llançar 51,10 m en disc i Anna Mª Pinero (FC Barcelona) que va saltar 3,70 m en perxa.
Foto: arxiu
Foto: arxiu
Quintanal, rècord de Catalunya
El dissabte per la tarda, Irache Quintanal va batre el rècord de Catalunya de llançament de pes amb una marca de 17,25 metres, durant la celebració del Gran Premi d'Andalusia a Herrera, Sevilla.


Comparteix a

Arxiu


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana