El Sandra Gran Canària es fa fort (66-54)

Bàsquet cadira rodes

15.04.2007 03:50

Ha estat impossible per al Guttmann FC Barcelona superar un escull complicat com era la visita a la pista del Sandra Gran Canària. L’equip insular, rival directe dels blaugranes, ha superat al Barça (66-54).

La jornada que reprenia la competició a la Divisió d’Honor de bàsquet en cadira de rodes ha acabat amb la derrota del Guttmann FC Barcelona. La pista canària, una de les pistes més complicades del campionat, ha fet encadenar el sisè partit perdut dels homes que entrena Òscar Trigo. El Barça ha mantingut el ritme del partit durant la primera meitat. Fins i tot, els blaugranes guanyaven de set punts al descans (24-31).

Veterania i major banqueta

Però el Sandra ha donat la volta al marcador a la segona meitat. Un parcial de 20-11 al tercer període ha estat definitiu. El cansament del Barça s’ha fet palesa ja a la represa. El Guttmann no ha pogut mantenir l’alt ritme que imposaven els locals i fins aquí la història del partit. El Sandra Gran Canària s’ha convertit en un autèntic botxí del Barça. Al partit d’anada, els canaris els havien guanyat per quatre punts, a la Copa del Rei, per set, i dissabte a les Illes per 12.

Superar la crisis de joc

El pròxim dissabte a l’Institut Guttmann (Can Ruti –Badalona-) el Barça rep l’AMIAB-SUART d’Albacete, el cuer de la classificació. Serà un bon moment per reprendre el ritme i capgirar la dinàmica negativa del darrer mes i mig.