La blaugrana Judith Plà, 43a en el Mundial de Cros

Atletisme

25.03.2007 21:11

Judith Plà ha acabat en 43a posició del Mundial de Cros disputat a Mombasa. L'atleta blaugrana ha contribuït a la quarta posició de la selecció espanyola en la categoria d'equips.

L'holandesa Lornah Kiplagat s'ha proclamat campiona del món de cros, en la prova disputada aquest diumenge a Mombasa (Kenya). L'única atleta del FC Barcelona que ha participat en la prova, Judith Plà, que ha arribat 3 minuts i 15 segons després de la campiona, ha acabat en 43ª posició.

El paper de l'atleta catalana ha contribuït al bon paper del combinat espanyol, que s'ha quedat a un lloc del podi. L’exblaugrana Rosa Morató va estar brillant i va continuar amb la seva progressió en els mundials per finalitzar en una bona vintena posició, amb un crono de 29:13. María Elena Moreno va acabar en la 32 plaça, Marta Rom va ser 40a, Judith Plà 43a i Isabel Checa 63a (no va puntuar per al conjunt).