Quiñónez, bronze en els europeus

Atletisme

02.03.2007 19:52

Jackson Quiñónez ha guanyat la medalla de bronze en la prova dels 60 metres tanques en els Campionats d’Europa en pista coberta que s’estan fent a Birmingham. L’atleta blaugrana ha fet un temps de 7.65 segons.

Entrava dins totes les travesses i s’ha acabat complint. L’atleta del FC Barcelona Jackson Quiñónez era un dels favorits a medalla en la prova dels 60 metres tanques dels Campionats d’Europa en pista coberta que es fan aquests dies a Birmingham (Anglaterra). Finalment, però, ha estat la medalla de bronze, per darrera dels holandesos Gregory Sedoc i Marcel Van der Western. El temps de Quiñónez ha estat de 7.65 segons.

Mas i Olmedo, eliminats

D’altra banda, els dos altres atletes del FC Barcelona que han participat en aquesta primera jornada dels europeus, han quedat eliminat. Montse Mas ha quedat cinquena en la seva sèrie dels 800 metres llisos amb un temps de 2:06.68. El mateix li ha passat a Manuel Olmedo, també en aquesta prova, on ha acabat tercer a la seva sèrie amb una marca de 1:54.54
Primera participació amb la selecció espanyola

Aquesta era la primera prova en la qual Jackson Quiñónez competia amb la selecció espanyola. L’atleta d’orígen equatorià, amb qui va participar en els Jocs d’Atenes del 2004, va nacionalitzar-se ara fa un parell d’anys i ha hagut d’esperar el temps que marca la IAAF abans de poder competir amb una nova selecció.