Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Desvinculació de Pujalte i Paüls


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Reportatge sobre: Hoquei patins

Imatge del reportatge titulat: Desvinculació de Pujalte i Paüls  Imatge del reportatge titulat: Desvinculació de Pujalte i Paüls

Desvinculació de Pujalte i Paüls

Un cop acabada la temporada, la Junta Directiva va comunicar l’acord a què s’havia arribat per a la desvinculació de Ferran Pujalte i Quim Paüls com a entrenador i secretari tècnic de l’hoquei patins, respectivament.

La decisió, segons va qualificar el portaveu de la Junta, Toni Freixa, va ser “desagradable i que respon a qüestions esportives”. Freixa va voler “agrair la professionalitat i la dedicació de Pujalte i Paüls en els anys que han estat al Club”.

La tercera posició a l’OK Lliga, en una temporada irregular, i el fet de caure eliminat en la Final a Vuit de la Champions van ser dues de les conseqüències. “Són decisions difícils i doloroses, però, vista la trajectòria de l’equip en aquesta temporada i després de fer una valoració, hem pensat que calia un revulsiu i era bo fer el canvi per millorar la trajectòria futura del Club”, va explicar Ramon Cierco, directiu responsable de la secció d’hoquei patins.

Dues temporades a la banqueta

Ferran Pujalte ha complert dues temporades com a entrenador blaugrana i n’hi quedava una altra de contracte. Pujalte es va incorporar com a entrenador del primer equip d’hoquei patins, en substitució de Quim Paüls, la temporada 2009/10. El tècnic arribava procedent del CP Vic, on havia estat set anys.

En els dos cursos que Pujalte ha estat entrenador del FC Barcelona Sorli Discau, quatre han estat els títols que l’equip ha guanyat. La temporada 2009/10 el Barça d’hoquei patins va guanyar l’OK Lliga i la Copa d’Europa.

El curs 2010/11 els blaugranes han aixecat la Copa del Rei i la Copa Continental.

Una trajectòria en blaugrana

Quim Paüls ha desenvolupat diverses responsabilitats durant la seva trajectòria en el FC Barcelona. Primer com a jugador entre els anys 1979 i 1992 i, posteriorment, va ser entrenador de les categories inferiors del Club.

Des de la temporada 1999 va estar vinculat com a tècnic al primer equip, primer com a entrenador ajudant i després com a primer entrenador. El curs 2009/10 va deixar la banqueta i va ser nomenat secretari tècnic de la secció, càrrec que ocupava fins ara.

Temporada 2011/12

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana