Reportatge sobre: Hoquei Patins

Imatge del reportatge titulat: Novament el Vic talla el camí  Imatge del reportatge titulat: Novament el Vic talla el camí  Imatge del reportatge titulat: Novament el Vic talla el camí

Novament el Vic talla el camí

La Copa del Rei d’hoquei patins torna a ser un pendent del Barça Sorli Discau.

A Lloret de Mar, els blaugranes van arrencar el torneig del KO amb forces expectatives. El sorteig havia deparat un gran creuament de quarts de final. El clàssic de l’OK Lliga, Barça-Reus, va ser controlat des del començament pels blaugranes. Sense especular i amb un joc ofensiu letal, el primer equip d’hoquei patins va obrir un marcador que es va tancar amb sis gols a favor.

Malgrat el domini dels de Pujalte, al descans el resultat va ser bastant curt (2-1). Però simplement va ser qüestió de temps. Al davant el Barça Sorli Discau rutllava contra un Reus que sempre va anar a remolc i en defensa l’actuació tant d’Aitor Egurrola com dels jugadors de camp va ser gegant.

D’aquesta manera la classificació per a les semifinals va ser directa. El rival en la segona eliminatòria va ser el Roncato Patí Vic, un equip amb un joc sense fissures.

Els blaugranes van ser els primers en avançar-se, mitjançant un penal convertit per Mia Ordeig. Però al segon temps Marc Torra va empatar. I així va acabar el temps reglamentari. I l’1-1 va servir a la pròrroga.

La tanda de penals va tenir un punt d’inflexió. I aquest va ser l’expulsió d’Aitor Egurrola en moure’s sota els pals abans de temps. Octavi Tarrés va haver d’assumir la responsabilitat. Però el Vic va tenir més encert i els de la Plana van tenir l’oportunitat de reeditar el títol de Copa.