Reportatge sobre: Hoquei patins

Imatge del reportatge titulat: La Final a Vuit acaba als quarts
El Reus guanya el títol
De la mateixa manera que va passar contra el Barça Sorli Discau, l’Alnimar Reus Deportiu va superar el Vic a la tanda de penals. Els de Ferran Pujalte no van poder decidir el partit en el temps reglamentari tot i haver disposat una renda de 0-2 al seu favor. Els llançaments des del punt fatídic van donar la primera Final a Vuit als reusencs 37 anys després del seu darrer títol europeu.

La Final a Vuit acaba als quarts

El Barça Sorli Discau no va superar la primera ronda de la remodelada Lliga europea d’hoquei patins. A la tanda de penals, l’Alnimar Reus Deportiu va deixar fora els blaugranes de la possibilitat de revalidar el títol.

Bassano de Grapa no va acabar amb les mateixes bones sensacions que a la temporada 2007, en què el Barça va guanyar la Lliga europea a la mateixa pista i contra l’equip amfitrió.

El canvi de format, ara com a Final a Vuit, amb quarts de final, semifinals i final, afegia una eliminatòria més per optar al títol.

Als quarts el sorteig va oferir un Barça Sorli Discau-Alnimar Reus Deportiu, el gran clàssic a escala estatal i europea. El duel de la màxima va tenir tots els condicionants. Emoció, gols, pròrroga i penals. Després d’un 2-2 durant els 50 minuts reglamentaris (el Barça es va avançar amb un gol de Masoliver, l’empat a un el va posar Jordi García, Mia Ordeig va aconseguir l’1-2 i Pedrito Gil va forçar la pròrroga), en el temps extra no hi va haver gol d’or i a la tanda de penals es va decidir l’accés del Reus a la semifinal. El Negro Páez va tornar a ser el botxí del Barça, com ja ho havia estat al Mundialet de Clubs.