Reportatge sobre: Hoquei Patins

Imatge del reportatge titulat: Supercopa: Es recupera el títol

Supercopa: Es recupera el títol

Després de perdre la final d’aquesta competició la temporada passada contra el Reus Deportiu, el Barça Sorli Discau va recuperar l’hegemonia en aquest torneig en superar el mateix equip reusenc.

La final va ser molt emocionant. Al partit d’anada, disputat al Palau Blaugrana, l’equip de Quim Paüls es va imposar per 4 gols a 2, amb dos gols de Carlos López, un de David Páez i un altre de Teixidó, el primer dels molts que marcaria al seu exequip.

A la tornada, el conjunt local es va avançar al marcador amb un gol de l’exblaugrana ‘Negro’ Páez, i Gual va fer el 2 a 0 quan faltaven vuit minuts per al final. Quan només quedaven dos minuts per acabar l’enfrontament, una mitja volta de Borregán va col·locar el definitiu 2 a 1 al marcador que donava la tercera Supercopa al Barça.

Temporada 07-08