Reportatge sobre: Hoquei Patins

Imatge del reportatge titulat: L’onzena Lliga consecutiva!  Imatge del reportatge titulat: L’onzena Lliga consecutiva!  Imatge del reportatge titulat: L’onzena Lliga consecutiva!

L’onzena Lliga consecutiva!

El FC Barcelona Sorli Discau va arrodonir una temporada excel•lent conquerint la Lliga per onzena vegada consecutiva.

A La lliga regular el conjunt blaugrana va acabar líder amb 78 punts, 18 més que el segon classificat, el Reus Deportiu. Els números en aquesta primera fase són ben explícits: 25 triomfs, 3 empats i només 2 derrotes. Els play-off, però, van ser molt disputats.

Quarts i semifinals

Als quarts de final, el Barça va guanyar l’Igualada per tres victòries a zero amb tres partits molt ajustats: 5 a 4 i 2 a 1 en els dos primers enfrontaments al Palau i 4 a 5 a Les Comes. A les semifinals, l’equip de Paüls, que no podia comptar amb Panadero, lesionat fins a final de temporada, va veure com el Noia s’avançava en l’eliminatòria amb el seu triomf al primer partit al Palau i, a més, un altre contratemps en forma de lesió s’afegia a la motxilla blaugrana: Mia Ordeig patia una lesió muscular important. Tanmateix, el Barça va guanyar els tres partits següents, en els quals van tenir gran protagonisme els júniors Cristian i Vergés.

La final, amb el Reus

La final va ser molt igualada. Els homes de Paüls van guanyar el primer partit, però el Reus es va imposar en els dos següents. Al quart enfrontament, un gol d’or de Borregán a la pròrroga va forçar el cinquè i definitiu partit, en què el Barça va demostrar qui era el campió en vèncer el seu rival per 5 a 2 davant més de 4.000 espectadors que van donar un caliu especial al Palau Blaugrana.

Temporada 07-08