Reportatge sobre: Hoquei Patins

Imatge del reportatge titulat: Eliminats als quarts de final

Eliminats als quarts de final

El Barça Sorli Discau va caure eliminat als quarts de final de la Copa del Rei davant el Coinasa Liceo en perdre per 2 a 3 en una competició disputada a Igualada i que va acabar adjudicant-se el Noia.

Els homes de Quim Paüls, que defensaven el títol aconseguit la temporada passada, van anar sempre a remolc en el marcador. Reinaldo García va avançar el Liceo i, tot i l’empat aconseguit pel blaugrana Panadero, un altre gol de l’exjugador del Porto Reinaldo García i un tercer de Lamas, marcats en només dos minuts, van posar la classificació molt a l’abast del conjunt de José Querido. El barcelonista Teixidó va marcar el 2 a 3 a poc menys de sis minuts per al final, però el Barça no va poder marcar un altre gol que hauria forçat la pròrroga.

Temporada 07-08