FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei Patins

15.11.2006 23:30

El Barça Sorli Discau, impecable (0-5)

El Barça Sorli Discau, amb un joc d'equip perfecte en totes les seves línies i amb un infranquejable Aitor Egurrola sota pals, ha aconseguit una molt valuosa victòria contra el Liceo Vodafone que el consolida al capdavant de la classificació de l'OK Lliga, amb 34 punts.


Dotze jornades: onze victòries i un únic empat. Aquest és el balanç del conjunt que entrena Quim Paüls a la competició de la regularitat, que lidera amb total comoditat. El FC Barcelona Sorli Discau continua amb una línia de joc ascendent, i aquest dimecres ha donat tota una lliçó de joc al que fins el moment es tractava del segon classificat de l'OK Lliga, el Liceo Vodafone, a qui superat clarament per 0-5 en un partit trepidant.

Domini d'inici

El tècnic barcelonista comptava amb tota la seva plantilla amb l'excepció de Carlos López, que s'ha quedat a Barcelona per motius familiars. Ja des del primer minut del partit, el FC Barcelona Sorli Discau ha mostrat una gran concentració tant en tasques ofensives com defensives. Així, quan havien transcorregut nou minuts de partit, Alberto Borregán aconseguia el primer gol mitjançant un llançament ras després d'una gran jugada col·lectiva.

Egurrola, impecable

Sergi Panadero, en el 14, ha fet pujar el segon al marcador. Amb el 0-2 en contra, el Liceo Vodafone, que també ha desplegat un gran joc sobre la pista, ha optat per obrir més les seves línies amb la finalitat de retallar les distàncies en el lluminós. L'excel·lent defensa blaugrana i un Aitor Egurrola implacable en totes les seves accions li ho ha impedit.

Sense concessions

A la represa, i amb la tranquil·litat del 0-2, el Barça Sorli Discau ha sortit a la pista en busca d'un tercer gol que deixés el partit pràcticament sentenciat. I aviat l'ha aconseguit gràcies a Mia Ordeig, després que aquest realitzés un contraatac fulminant. Malgrat el 0-3, el conjunt local no ha donat el seu braç a tòrcer i ha continuat buscant la porteria blaugrana. Com al llarg de la primera meitat, Aitor Egurrola ha resultat decisiu en els moments més perillosos. Primer David Páez i posteriorment Borregán han posat el 0-5 definitiu en el marcador.

Foto: arxiu
Foto: arxiu
LES DADES DEL PARTIT

LICEO VODAFONE, 0
BARÇA SORLI DISCAU, 5

Liceo Vodafone: Llaverola, Josep Lamas, Martín Payero, Josama Alèn, Pedro Alves –cinc inicial-, Pablo Álvarez, Jesús Gende, Pablo Cancela, Mauricio Galvani

FC Barcelona Sorli Discau: Egurrola, Masoliver, Panadero, Borregán, David Páez – cinc inicial. Mia Ordeig, José Luis Páez

Gols: 0-1, Borregán (9'); 0-2, Panadero (14'); 0-3, Mia Ordeig (31'); 0-4, David Páez (39'); 0-5, Borregán (43')


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana