Hoquei Patins

21.12.2006 22:55

Reacció de líder (5-2)

El FC Barcelona Sorli Discau s'ha imposat amb claredat al Cemex Tenerife per 5-2 en un partit en què el conjunt blaugrana, que havia començat perdent, ha sabut reaccionar a temps i ha acabat dominant-lo a plaer.

El conjunt que entrena Quim Paüls ha acomiadat el 2006 de la millor manera possible: com a campió d'hivern de l'OK Lliga, amb una situació immillorable a la Lliga europea i amb una nova victòria al Palau Blaugrana, aquesta vegada davant el Cemex Tenerife. Si bé és cert que el Barça Sorli Discau s'ha vist sorprès d'inici per un gol matiner de Sánchez, el vigent campió de la competició de la regularitat ha reaccionat de la millor manera possible i ha aconseguit donar-li la volta al marcador amb autoritat.

El Tenerife s'avança

El Cemex Tenerife ha sorprès el FC Barcelona Sorli Discau, que ha sortit a la pista molt adormit a l'inici, amb un gol de Sánchez en el minut 6 de partit. De mica en mica, però, l'equip blaugrana ha començat a entrar en el partit i a disposar d'algunes oportunitats per marcar. El porter Nicoleto, però, li ho ha impedit. Després de diversos intents, José Luis "El Negro" Páez igualava les coses.

3-1 al descans

Amb l'empat en el marcador, el conjunt barcelonista ha recuperat la iniciativa del joc. Així, i només un minut després del seu primer gol, el capità del Barça Sorli Discau feia pujar el segon al lluminós mitjançant un llançament ras i molt potent. Mia Ordeig, quan només quedaven trenta segons per al descans, aconseguia un 3-1 que donava al seu equip una certa tranquil·litat per afrontar la segona meitat amb garanties.

Més ritme

A la represa, el conjunt que entrena Quim Paüls ha sortit disposat a buscar un quart gol que deixés el partit pràcticament sentenciat. I no ha trigat gaire a fer-ho. David Páez, en el 35, n'ha estat l'autor. Abans, els assistents al Palau Blaugrana havien gaudit de deu minuts de joc molt intens per part d'ambdós equips que ha obligat els seus respectius porters a lluir-se en determinades accions.

López sentencia

Carlos López, amb un nou gol, deixava el partit vist per sentència a manca de deu minuts per al final. Amb la comoditat del 5-1, el Barça Sorli Discau ha reduït la intensitat del seu ritme de joc i ha encaixat, quan només quedava un minut i mig per al xiulet final, un nou gol de Sánchez que ha suposat el 5-2 definitiu.

LES DADES DEL PARTIT

BARÇA SORLI DISCAU, 5
CEMEX TENERIFE, 2

FC Barcelona Sorli Discau: Octavi Tarrés, Borregán, Panadero, David Páez, Masoliver -cinc inicial-, C. López, Mia Ordeig, Vergés

Cemex Tenerife: Nicoleto, Sánchez, Gil, Casadeval, Maggio -cinc inicial-, Piera

Gols: 0-1, Sánchez (6'); 1-1, José Luis Páez (18'); 2-1, José Luis Páez (19'); 3-1, Mia Ordeig (24'); 4-1, David Páez (35'); 5-1, Carlos López (40'); 5-2, Sánchez (48')