FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

31.01.2007 01:03

"Sabem exactament el que hem de fer a Saragossa"

Tot i la derrota, Frank Rijkaard confia en el partit de tornada que s'ha de jugar a Saragossa d'aquí a un mes. L'holandès ha assegurat que "sabem exactament el que hem de fer a Saragossa", on "l'únic objectiu serà guanyar".


El tècnic del FC Barcelona sap que l'equip no ha estat al seu millor nivell durant la segona meitat. "A la segona part hem hagut de pressionar una mica més, però no hem complert", ha reconegut Frank Rijkaard. De totes maneres, l'holandès es mostra confiat de remuntar l'eliminatòria: "Sabem exactament el que hem de fer a Saragossa", ha explicat, en un partit on "l'únic objectiu serà guanyar".

Queda la tornada

Frank Rijkaard ha volgut recordar que aquest ha estat només el primer de dos partits. "És una derrota, però hem jugat el primer temps de l'eliminatòria" i, per tant, la derrota "no és una eliminació, sí una decepció". L'holandès té clar que l'equip "treballarà per classificar-se" i creu que és "positiu" que hi hagi "tant de temps per preparar el partit de tornada".

A pilota aturada

El gol del Saragossa ha arribat després d'un llançament de córner. Pel tècnic, "això vol dir que no hem marcat bé" a Diogo, jugador que no acostuma "a presentar-se a dalt i sol quedar-se al darrere". Frank Rijkaard, però, no ha volgut encendre la llum d'alarma respecte als gols que ha encaixat l'equip últimament: "Si mirem les estadístiques, no crec que el Barça rebi molts més gols que els altres equips".

El canvi de Zambrotta

Gio ha substituït l'italià Zambrotta en el minut 60, que estava duent a terme un molt bon partit al lateral esquerre. Frank Rijkaard ha explicat que "a la mitja part Zambrotta m'ha indicat que només podia estar 15 minuts més sobre el camp" i que, "per precaució" ha decidit rellevar-lo per l'holandès Gio, que ha passat a ocupar la seva posició al camp.  

Laporta confia en la remuntada

El president del Barça ha manifestat després del partit de Copa que confia plenament en el seu equip "per remuntar a La Romareda": "Són 180 minuts, falta el partit de tornada i hem de tenir esperança que allà farem un bon partit. Sembla que ens tenen agafada la mida. Sempre ens compliquen la vida. Hem lluitat molt i ells han tingut l'encert en el córner."

Joan Laporta també ha parlat de les imminents incorporacions de Samuel Eto'o i Leo Messi. El president blaugrana, però, demana prudència: "Messi i Eto'o són dues peces molt importants que hem tingut la desgràcia de no haver comptat amb ells. Ara esperem que el tram final de la seva recuperació sigui el correcte perquè puguin ser útils per a l'equip i agafin el ritme." Finalment, Laporta ha parlat del proper partit de Lliga davant l'Osasuna, un matx en què el president blaugrana espera que no afecti la derrota d'avui: "Anem a Pamplona on tenim un partit molt important. Estem a dalt en la classificació i espero que no ens afecti perquè això es una altra competició."


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana