FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

31.01.2007 00:58

El vestidor confia en capgirar l'eliminatòria

Els jugadors del primer equip de futbol estan convençuts de les seves possibilitats per donar-li la volta al marcador i classificar-se per a les semifinals de la Copa. "No donem l'eliminatòria per perduda", assegura Puyol.


"Queden 90 minuts i ens han fet només un gol"; "no hi ha res perdut"; "toca remuntar i donar-li la volta"... Aquestes són algunes de les frases dels protagonistes del partit d'aquesta nit. Frases que deixen entreveure la convicció de l'equip sobre les seves possibilitats per capgirar l'eliminatòria. Saben que serà difícil, però confien en classificar-se per a semifinals el pròxim 28 de febrer a La Romareda.

A continuació els reproduïm les declaracions d'alguns dels protagonistes del partit:

Xavi Hernández:

"Hem tingut ocasions molt clares però no les hem ficat, i això ha marcat el partit."
"Físicament ens trobem millor que mai, la desgràcia ha estat el gol a falta d'un quart d'hora."
"Queden 90 minuts i ens han fet només un gol, així que podem anar a guanyar a Saragossa encara que sabem que és molt difícil."
"Era un partit de 0-0."

Albert Jorquera:

"Al Saragossa li ha tornat a sortir bé."
"Jo he estat tranquil. M'ha sortit bé."
"A la segona part l'equip ha baixat i això ho hem d'analitzar."

Saviola:

"En certs moments hem jugat bé però en d'altres no hem tingut pràcticament possibilitats. Hem de treure les coses que no hem fet bé i tractar de millorar-ho."
"No hi res perdut. Hem d'intentar millorar el partit d'avui, però sabem que ens enfrontem a un rival complicat com és el Saragossa."
"Darrerament tots els equips ens juguen igual. Aguanten enrera i surten a la contra. Hem de començar a crear més ocasions nosaltres."

Andrés Iniesta:

"Toca remuntar i donar-li la volta."
"Hem tingut alguna ocasió per fer gol però ens ha faltat l'agressivitat final per marcar la diferència. Però l'equip ha posat intensitat i ha estat bé."

Carles Puyol:

"No donem l'eliminatòria per perduda. Està complicat però li podem donar la volta. No podem sortir a especular, hem d'anar a guanyar."
"Ens ha faltat ser més agressius."
"Ens ha faltat marcar. Ells són perillosos a la contra. Hem intentat arriscar més i ens ha faltat el gol, quan ells, en una jugada d'estratègia, s'han avançat. Defensivament és un equip fort."

El vestidor confia en capgirar l'eliminatòria
Primer a la classificació històrica de l'IFFHS
El FC Barcelona encapçala la classificació històrica de la Federació Internacional d'Història i Estadística de Futbol (IFFHS). La classificació contempla tots els resultats de Lliga, Copa i competicions continentals des de l'1 de gener de 1991. La IFFHS atorga 25 punts al millor de cada classificació anual, 24 al segon millor, i així successivament fins arribar al vint-i-cinquè millor conjunt de l'any, que rep un punt. El FC Barcelona és el líder amb 270 punts, seguit de lluny per Juventus (235), Milan (224), Manchester United i Reial Madrid (218).

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana