FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

31.01.2007 11:53

Molt potencial tot i les baixes

El rival d'aquest dimecres és un Saragossa que ja ha demostrat el seu nivell en aquesta Lliga. Tot i arribar amb cinc baixes és un equip amb un gran potencial, sobretot en la vessant ofensiva.


El Saragossa, botxí del Barça a la Copa en les últimes temporades arriba al Camp Nou amb l'objectiu d'aconseguir un bon resultat i de mantenir les opcions intactes de classificació per al partit de tornada a la Romareda. Les lesions de jugadors importants com Pablo Aimar, Sergio Fernández, Celades Cuartero i César Jiménez debiliten els recursos del conjunt de Víctor Fernández, que vol seguir complicant la vida al Barça a la Copa. I és que aquesta és la tercera vegada en quatre temporades, que el Saragossa i el FC Barcelona es troben als quarts de final de la Copa del Rei.

El seu camí a la Copa

Sisè classificat a la Lliga, a deu punts de distància del líder, el Saragossa va eliminar l'Hèrcules (1-1 a Alacant i 2-0 a La Romareda) en els setzens de final i va deixar fora de la competició el Màlaga (0-3 a La Rosaleda i 0-1 a casa) en els vuitens de final. És a dir, igual que el Barça arriba a aquests quarts després d'haver eliminat a dos equips de categoria inferior.

Un rival conegut

El rival de dimecres no diferirà gens del que va jugar partit de Lliga disputat el passat 12 de novembre a l'estadi. L'entrenador Víctor Fernández manté el mateix sistema i les mateixes variants ofensives i defensives que jugava llavors i que els aragonesos mantenen des que el seu tècnic es va fer càrrec de l'equip a l'estiu passat. El Saragossa, que recupera Diogo després de cinc partits de sanció, segueix jugant amb el sistema 1-4-4-2, que ja feia servir l'anterior tècnic Víctor Muñoz.

Molt potencial tot i les baixes
El planter blaugrana, present
El Saragossa arriba amb dos jugadors formats en el planter blaugrana, Sergio Garcia i Gerard Pique. El primer és un davanter habilidós i amb bona visió de joc, mentre que el segon és un defensa central que en els últims partits ha estat reconvertit per Víctor Fernández en mig centre.

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana