FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

29.01.2007 14:39

Deco reconeix la millora de l'equip

Després de guanyar el Celta, el migcampista portuguès del FC Barcelona ha reconegut davant els mitjans que l'equip "millora dia rere dia". A nivell personal, però, admet que li falta "confiança a l'hora de xutar".


Deco, que es va perdre per lesió quatre partits després de les vacances (Getafe, Espanyol i els dos partits de Copa davant l'Alabès), ha comentat que la seva lesió, així com la d'altres companys, "demostra les dificultats que estem tenint aquesta temporada". Per això, comenta el portuguès, "és una mica injust que es critiqui un equip que ha tingut dues baixes tan importants com la de Samuel o Messi. A més d'aquest desavantatge, tampoc és fàcil per a l'entrenador pensar en una alineació per al cap de setmana i que se't lesionin jugadors amb els quals no pots comptar per al partit següent." A nivell personal, però, Deco accepta la crítiques "sempre que no es menteixi".

Una Lliga atractiva

La igualtat que està demostrant la Lliga 2006-07 no sorprèn Deco. El portuguès diu "que qualsevol equip pot guanyar qualsevol. De fet ahir es va demostrar a Sevilla. Es va dir que nosaltres no vam ser capaços de guanyar davant el Betis i ahir van demostrar del que són capaços davant el València".

Pel que fa als rivals del Barça en el campionat, el '20' del FC Barcelona no descarta ningú: "Per la posició en la que està sembla que el Sevilla pot ser més rival, però no ho crec. El Madrid encara està a prop i no cal descartar cap equip. Clar que m'agradaria tenir més avantatge, però com he dit abans, hi ha molta igualtat a la Lliga."

Motivació

Un altre dels aspectes que ha tractat Anderson de Souza, Deco, en la roda de premsa posterior a l'entrenament, ha estat les crítiques que han rebut futbolistes com ell o Ronaldinho en les últimes setmanes i si això va influir en com van sortir al camp davant el Celta: "Mai surto picat al camp, en tot cas motivat per fer bé el meu treball i gaudir amb el joc del meu equip. Ho faig per mi, pels meus companys i pel club. Les crítiques sempre són bones i hem d'estar acostumats a elles sempre que no es menteixi." En aquest sentit Deco ha matisat una mica més fent referència a l'última sessió d'entrenament voluntària de l'equip: "Els entrenaments voluntaris no són cap novetat. S'han fet moltes vegades. De fet jo mateix he vingut a vegades a la tarda sense que ningú ho sabés perquè els fisioterapeutes sempre són aquí."

El Saragossa, un rival complicat

L'equip sortirà motivat davant un Saragossa que s'ha convertit ja en un clàssic de la Copa del Rei. Els aragonesos van eliminar el conjunt de Rijkaard en la temporada 2003-04, la primera del tècnic holandès a la banqueta, i la 2005-06. Per això, Deco avisa que caldrà estar atents davant un rival perillós: "Ens van eliminar i ens tornem a trobar. Espero que aquesta vegada el desenllaç sigui diferent, encara que no serà fàcil perquè estan més forts que l'any passat i, a més, juguem la tornada al seu camp."  

Deco reconeix la millora de l'equip
Les 'ajudes' arbitrals
Deco tampoc ha desaprofitat l'ocasió per parlar de les decisions que va prendre ahir el col·legiat del partit: "El futbol és així. Quan no guanyes sempre busques excuses. A part d'això ahir vam jugar molt millor, més compactes i buscant el gol. A més, crec que l'àrbitre al camp va veure penal, encara que després en les imatges es veu alguna cosa diferent."

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana