FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

27.01.2007 12:43

Belletti, torna; cau Thuram

Juliano Belletti ha tornat a la llista de convocats després de perdre's l'últim partit contra el Betis. També torna Zambrotta, mentre que Thuram no s'ha recuperat de la contractura i es queda fora de la llista.


Frank Rijkaard ha facilitat la llista de convocats per al partit contra el Celta on hi ha 17 jugadors, tots els disponibles per al tècnic holandès. Finalment, Lilian Thuram no ha superat la prova realitzada aquest matí i serà baixa per aquest partit a causa d'una contractura del bessó intern de la cama esquerra.

Qui ja s'ha recuperat del tot és Belletti, que no va participar en el darrer partit contra el Betis per una contusió al lligament lateral intern del genoll esquerra. Rijkaard també recupera un altre defensa, Zambrotta, que tampoc va ser-hi davant del conjunt sevillà per precaució enfront una sobrecàrrega muscular.

Les baixes de Sylvinho i Márquez

A banda de Thuram, tampoc hi seran en aquest partit Sylvinho ni Márquez. Aquest últim va veure la cinquena targeta groga en el darrer partit hi haurà de complir amb la sanció pertinent. Pel que fa al lateral esquerra brasiler, es va trencar el soli de la cama dreta durant l'entrenament de divendres.

Dos jugadors del Barça C, a l'entrenament

En l'entrenament d'aquest matí, dos jugadors del Barça C han acompanyat el primer equip. Es tracta de Víctor Sánchez i Josué Fernández. El migcampista i el defensa, respectivament, han participat en tota la sessió d'entrenament.

La llista completa

Valdés, Belletti, Motta, Puyol, Xavi, Gudjohnsen, Giuly, Ronaldinho, Zambrotta, Gio, Edmílson, Ezquerro, Deco, Saviola, Oleguer, Iniesta i Jorquera

 

Belletti, torna; cau Thuram
Puyol escollit "Esportista de l'any 2006"
Carles Puyol ha recollit un altre premi que reconeix el seu esplèndid rendiment durant l'any 2006. El capità del FC Barcelona ha rebut aquest divendres el premi al millor esportista de l'any que lliura El Mundo Deportivo. Puyol, que ara fa una setmana també va ser inclòs en l'equip ideal del 2006 de uefa.com, va recollir el guardó en la Gala que es va fer a Barcelona i que va tancar el centenari d'aquest diari esportiu.

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana