FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

21.01.2007 22:15

Rijkaard destaca la maduresa de l'equip

L'entrenador del FC Barcelona ha reconegut que el partit "no ha estat atractiu", però ha valorat positivament "la maduresa i la tranquil·litat de l'equip". Per Rijkaard, els blaugranes "han estat molt seriosos i han complert amb la seva feina".


No ha estat el millor partit del FC Barcelona, però el 3-0 davant el Nàstic demostra que els blaugranes han estat molt superiors als tarragonins. Frank Rijkaard, que també ha reconegut que el matx "no ha estat atractiu", ha elogiat "la maduresa i la tranquil·litat de l'equip" tot i no haver mostrat "l'estil ofensiu amb el que ens agrada jugar". L'holandès considera que els seus jugadors s'han mostrat "molt seriosos i han complert amb la seva feina".

Diferents tipus de joc

En aquesta línia s'ha expressat Rijkaard quan ha assegurat que aquest diumenge el Barça "no ha caigut en les trampes" de l'equip rival com havia passat en partits anteriors. L'holandès està "content" perquè l'equip "està aprenent a jugar de formes diferents" i, davant el Nàstic, els blaugranes han pensat també en el resultat, cosa que "s'ha de fer de vegades".

Líders tot i les lesions

Després de la victòria, el FC Barcelona és líder amb 38 punts i un partit menys que els seus rivals. Rijkaard creu que "l'equip ha complert perquè som primers a la classificació tot i les lesions". L'holandès s'ha mostrat, però, optimista sobre el futur de l'equip i considera que el Barça "encara pot créixer".

L'entrenador del Barça considera que la del Nàstic "és una victòria important i treballada". L'holandès pensa que aquest triomf ha de ser "el camí a seguir" en el futur més immediat dels blaugranes.

Elogis al Nàstic

El tècnic holandès ha reconegut també la bona feina del Nàstic de Tarragona: "Tenen una bona mentalitat i una bona organització. El treball que han fet és bo", ha explicat. Rijkaard només considera que "els falta una mica en l'àmbit ofensiu, però crec que poden sorprendre més d'un equip".

Foto: arxiu
Foto: arxiu
Laporta: "El plantejament de Rijkaard, impecable"

Un cop finalitzat el partit, Joan Laporta ha tingut ha tingut unes paraules per a Frank Rijkaard en què ha destacat el plantejament del tècnic holandès per superar amb èxit el partit davant el Nàstic de Tarragona: "No hi ha dubte que ha estat un partit complicat. De tota manera, i després de l'1-0, era el Nàstic qui l'havia de venir a buscar. En aquest sentit, el plantejament del nostre entrenador ha estat impecable". El president blaugrana s'ha mostrat especialment content pel fet que el FC Barcelona s'hagi proclamat campió d'hivern. De tota manera, recorda que "ser campió d'hivern és anecdòtic", tot i que no oculta que "seria molt maco poder aconseguir la tercera Lliga consecutiva". Però per a Laporta, el més important d'haver acabat primers a la fi de la primera volta de la competició de la regularitat és que "ha quedat demostrat el potencial de l'equip davant les adversitats".

Finalment, Joan Laporta ha expressat el seu desig que "el Nàstic faci tots els esforços possibles per mantenir-se a primera divisió i perquè els enfrontaments FC Barcelona - Nàstic de Tarragona es converteixin en un clàssic".


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana