FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

17.01.2007 17:10

"Hem de treballar igual o més que l'oponent"

Frank Rijkaard reconeix que "sobre el paper" el FC Barcelona és superior al Nàstic de Tarragona, però que això no serveix de res sobre la gespa. Pel tècnic, la clau per aconseguir un bon resultat és "treballar igual o més que l'oponent".


L'entrenador del FC Barcelona ha explicat en la roda de premsa que diumenge davant el Nàstic "hem de treballar igual o més que l'oponent", tot i que ha reconegut que "sobre el paper" el Barça és el favorit. L'holandès ha afirmat també que el seu equip tindrà "la mateixa motivació de sempre per deixar una bona imatge".

Millora física

Per Frank Rijkaard, l'apartat físic és força important després de l'aturada nadalenca. El tècnic creu que l'equip "vol créixer físicament i futbolísticament, per donar la cara sobre el terreny de joc". A més, considera que el partit davant el Nàstic s'encara "amb 20 jugadors que poden jugar en diversos llocs" i ha preferit "no dir res" sobre una possible alineació de Saviola "perquè no es treguin conclusions" errònies abans d'hora.

Elogis a Flores

La roda de premsa d'aquest divendres ha estat poc habitual, ja que Frank Rijkaard i Paco Flores han fet una conjunta, com a prèvia del Barça-Nàstic d'aquest diumenge. I el tècnic del Barça no ha dubtat a elogiar el seu company: "Té presència, calma i experiència. A més, respecto molt el treball de la gent que està en circumstàncies diferents", ha explicat l'holandès.

El Saragossa, a la Copa

Sobre l'encreuament a quarts de final de la Copa del Rei amb el Saragossa, Frank Rijkaard ha explicat que seran dos partits "interessants" i que el fet d'haver quedat eliminat les dues edicions anteriors pels aragonesos "ha de ser una motivació afegida" per als jugadors. L'holandès ha argumentat que "no sempre es pot guanyar" i que va ser "per diferents raons que el Saragossa ens va crear ocasions" que van acabar deixant fora els blaugranes de la Copa.

Ambient distès

La sala de premsa del Camp Nou ha viscut aquest divendres un matí peculiar. Frank Rijkaard i Paco Flores han fet una roda de premsa conjunta enmig d'un ambient distès on han acudit també força mitjans tarragonins.

Frank Rijkaard s'ha afegit també a aquest ambient relaxat deixant anar alguna nota d'humor. Així ha estat quan els periodistes li han preguntat sobre les declaracions que va fer el president del Reial Madrid dimarts passat. L'holandès, hàbil com sempre, ha esquivat la qüestió adreçant-se al seu company Paco Flores afegint que "jo encara haig d'aprendre molt".


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana