FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

12.01.2007 16:55

Bon ambient i cordialitat entre tècnics

Falta un dia i unes hores per al partit entre l'Espanyol i el Barça, però aquest divendres els dos tècnics ja han trepitjat l'Estadi Lluís Companys per fer-se la fotografia prèvia típica del derbi.


El tècnic holandès s'ha desplaçat fins a l'Estadi Lluís Companys després de dirigir l'entrenament del barça al Camp Nou. A Montjuïc, on dissabte (22:00 hores, TV3 i Barça TV) es disputarà el derbi, Rijkaard s'ha fet la protocol·lària fotografia amb l'entrenador blanc-i-blau, que en la seva etapa com a futbolista va militar en les files dels dos equips.

Encaixada de mans

Amb les samarretes dels dos equips, els entrenadors han posat davant dels fotògrafs i han conversat cordialment durant tota la sessió. Acte seguit, han encaixat les mans i han abandonat junts la gespa de l'estadi. Dissabte a les 22:00 hores del vespre tornaran a veure's les cares, en aquesta ocasió amb un únic objectiu: sumar els tres punts en joc.

Bon ambient i cordialitat entre tècnics
El Barça guanya en el derbi de periodistes
Igual que la fotografia entre entrenadors, també és típic abans del derbi, el partit entre periodistes que segueixen l'actualitat de l'Espanyol i del Barça. En aquest especial derbi disputat a la Ciutat Esportiva de l'Espanyol, a Sant Adrià del Besòs, el Barça s'ha imposat als blanc-i-blaus per 2 gols a 8.

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana