FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

14.12.2006 14:16

Satisfacció combinada amb prudència

Els jugadors blaugranes s'han mostrat molt contents per la superioritat davant de l'Amèrica de Mèxic, però han deixat molt clar que no es consideren favorits per a la final contra l'Internacional de Porto Alegre.


Tot i el 4-0 final i l'exhibició de joc blaugrana, els jugadors del Barça es mostren prudents de cara al partit de diumenge contra l'Internacional i asseguren que la semifinal contra l'Amèrica ha estat un partit complicat. També han reconegut que no han estat tranquils fins que Ronaldinho ha establert el tercer gol al marcador.

A continuació us detallem les declaracions dels blaugrana:

Rafael Máquez

"El més important era guanyar i hem aprofitat les oportunitats que hem tingut."
"El gol l'he dedicat als meus fills."
"L'Amèrica no era el mateix que a la pretemporada, però nosaltres tampoc. Però ens hem preocupat més per nosaltres mateixos que pel rival."

Xavi Hernández

"Amb el 3 a 0 al marcador ens hem dedicat a tocar més la pilota , però a la primera part ens ha costat molt, perquè ells també tocaven molt bé la pilota i el seu contraatac era perillós."
"A l'estona que jo he sortit he gaudit molt jugant al futbol."

Ronaldinho

"Hem començat molt bé i estem molt contents. La final serà molt dura, l'Internacional és un equip molt dur i molt fort, nosaltres hem de sortir a gaudir."
"No ha estat un partit fàcil. Ha estat complicat, amb molta dificultat contra un equip molt ben posicionat."
"Cada vegada que vinc al Japó em tracten super bé i per això estic contentíssim."
"No tenim pressió per a la final de diumenge, perquè no som els favorits. L'Internacional és un gran equip, amb un dels millors preparadors físics que hi ha al món. Per tot això hem de sortir a gaudir de la final."

Víctor Valdés

"L'objectiu és guanyar el Mundial, però primer venia la semifinal; anem partit a partit."
"A mida van passant els dies ens trobem millor i superem el 'jet lag'. De cara a la final estarem millor. El que hem de fer ara és analitzar el pròxim rival, l'Internacional."
"Ha estat un partit de molt de toc de pilota. Hem estat molt ben posicionats sobre la gespa i, per això no hem necessitat fer un esforç molt gran."

Carles Puyol

"El 'jet lag' afecta, però l'important és que hem fet un bon partit. Marcar aviat ens ha donat tranquil·litat."
"No podem controlar l'entorn, però en el vestidor sabem que el proper partit serà complicat."

Andrés Iniesta

"Aconseguir aquest títol és una motivació. Si no dónes el que cal és difícil, però ens han sortit les coses bé i s'ha dominat."
"S'ha de guanyar diumenge, sinó no serveix de res."
"Sabem que serà complicat, perquè el rival és un molt bon equip. És una final que no es juga cada dia. És un repte i intentarem aconseguir-lo."

Satisfacció combinada amb prudència
El 'Piojo' no ha marcat
Tots tenien por del 'Piojo' López pel seu passat quan no parava de marcar gols al Barça de Van Gaal. Però en la semifinal d'aquest dijous no ha posat en problemes la porteria defensada per un magnífic Valdés. Carles Puyol ha comentat el partit que ha fet l'exdavanter del València. "És un molt bon jugador, que sap estar molt bé al límit del fora de joc i, menys en la primera jugada, l'hem sabut controlar molt bé", ha assegurat el defensa català. 

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana