FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

06.08.2006 09:00

That's entertainment

Al Hollywood Boulevard, el Barça ja té la seva empremta. La plantilla blaugrana ha participat al complet, al costat del Kodak Theater, en una acte promocional amb Kobe Bryant i més de 5.000 persones apassionades pels seus cracs.


Com si fos la cerimònia de lliurament dels premis Òscar, la catifa vermella ha tornat al Hollywod Boulevard, allà on les estrelles del cinema tenen el seu nom a la vorera. En aquest cas, però, els 'actors' han estat els jugadors del Barça i la pel·lícula ha tingut un final feliç.

Rebuda espectacular

En un centre comercial descobert, el Hollywood & Higland Complex., ubicat al rovell de l'ou del glamour i al paradís dels mitòmans del cinema, el Barça ha tornat a rebre una nova mostra de passió pels colors blaugranes i pels seus cracs. Per un dia, tots els jugadors del Barça han desfilat per una llarga catifa vermella, amb aficionats a banda i banda, amb l'himne del club de fons i amb el 'More than a club' (Més que un club) en alguns rètols i a tots els flyers de l'acte. A més, al final del passadís, en una gran plaça oberta on no hi cabia ni una agulla, els esperava un amfitrió de luxe, la icona imprescindible de Los Ángeles Lakers i aficionat al 'soccer', Kobe Bryant.

Moltes samarretes blaugranes

Amb aquests ingredients, que feien posar els pels de punta a qualsevol culé, l'èxit estava pràcticament garantit. Molts joves amb samarretes del Barça, amb predomini de públic hispà, han pogut veure de prop els seus ídols, que, en algun moment, també s'ha vist aclaparats per una munió de gent que, amb majoria de samarretes blaugrana, ho fotografiava tot amb les càmeres digitals i els mòbils.

Puyol, Márquez i Ronaldinho han estat els encarregats d'oferir unes paraules d'agraïment als seguidors, mentre Kobe Bryant, amagat sota unes ulleres de sol gegants i vestit amb una samarreta promocional de la gira amb el nom de 'Ronaldinho' a l'esquena, esperava en una punta de la tarima. Per si tot plegat no fos prou, també hi havia la recent Miss Univers, la puertorriquenya Zuleyka Rivera, de 18 anys

Arriba la foto

Quan el '10' del Barça ha acabat el seu discurs, ha arribat el moment de la FOTO, amb majúscules. Molt probablement, els dos millors jugadors del món de bàsquet i de futbol, Bryant i Ronaldinho, estaven junts, fent amb la mà el gest característic del crack brasiler. La desimboltura del líder dels Lakers, molt acostumat a aquest tipus d'actes promocionals (aquest estava organitzat per Nike), ha connectat ràpidament amb el crack del Barça. Tots dos, que no es coneixien prèviament han acabat intercanviant-se el número de mòbil.  

 
That's entertainment
El futbol, que no hi falti

Com el futbol és el que millor saben fer els jugadors del Barça, hi faltava un camp de reduïdes dimensions, al bell mig de la plaça, on s'ha improvisat un partidet entre Puyol, Giovani, Márquez i Ronaldinho (a qui li han hagut de deixar unes botes perquè anava amb xancles) i un grups de nens amb la samarreta del Barça. Des d'una punta de la petita pista, Kobe s'ho mirava amb curiositat, mentre no faltaven ni els somriures ni els crits apassionats d'un públic satisfet amb els seus cracs.


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana