FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

04.08.2006 17:06

Estats Units obre les portes al Barça

Després de l'èxit de Monterrey el Barça comença un recorregut de deu dies per Estats Units que inclou 3 partits. Los Angeles és el primer destí als EUA, on el Barça completarà tota la plantilla, amb Deco, Thuram i Zambrotta.


Estats Units dóna la benvinguda a l'expedició del Barça que d'aquesta manera s'acosta als seus aficionats nord-americans, que no podien gaudir en directe de l'equip des de l'estiu del 2003. En aquesta ocasió el Barça arriba a aquest país com a campió d'Europa i amb innombrables cracs entre les seves files. Per si no n'hi hagués prou, la visita a Los Angeles servirà perquè Frank Rijkaard completi la seva plantilla amb l'arribada de Deco i els dos últims fitxatges, Thuram i Zambrotta.

Dos partits de primer nivell

El FC Barcelona arrancarà la seva gira aquest diumenge 6 d'agost quan s'enfronti a l'actual semifinalista de la Copa Libertadores, el Club Deportivo Guadalajara, conegut com Chivas. El partit, que es jugarà al Coliseu de Los Angeles, és part d'una doble jornada que comença amb un partit de la MLS entre el Chivas USA i el New England Revolution. L'esdeveniment també serà part de les celebracions del centenari del Guadalajara.

La gira contínua dimecres 9 a Houston, quan el FC Barcelona s'enfrontarà al Club Amèrica, actual campió de la CONCACAF. Serà en el marc d'una doble jornada en el Reliant Stadium que començarà amb un partit de la MLS entre els Houston Dynamo i Los Angeles Galaxy. El partit entre el Barça i l'Amèrica podria ser el primer entre dos equips que participaran en el Mundial de Clubs de la FIFA al desembre.

La gira culmina dissabte 12 agost a Nova York on els homes de Frank Rijkaard jugaran contra el New Red Bulls de la MLS a l'Estadi dels Giants, a East Rutherford. El partit serà el debut del nou tècnic dels Red Bulls, Bruce Arena, exseleccionador d'Estats Units.

Amb Kobe Bryant

Més enllà dels partits d'aquesta gira pels EUA, el FC Barcelona mantindrà un calendari d'entrenaments i d'esdeveniments públics. Nike presentarà festivals interactius de futbol a Los Angeles, amb la presència del jugador de bàsquet Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), i a Nova York, que inclourà presentacions de jugadors blaugrana juntament amb celebritats nord-americanes. Altres esdeveniments inclouen una visita especial al Lyndon B. Jonson Space Center (Nasa), a Houston, on l'equip visitarà al Space Shuttle i al centre de missions conegut com a Mission Control de l'International Space Station, i el famós edifici Building 9.

Estats Units obre les portes al Barça
Sala i Martín
A banda de completar la plantilla el Barça comptarà a Los Angeles amb la màxima representació institucional de l'entitat, el president de la Comissió Gestora, Xavier Sala i Martin, que se suma a Sebastià Roca, vocal de la comissió, que va iniciar la gira des de Barcelona. Sala i Martín presidirà els tres partits d'EUA i participarà en els diferents esdeveniments programats.

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana