29.11.2006 21:57

Retrobament amb el triomf (34-27)

El FCB Cifec ha superat a l'Arrate (34-27) en un matx que ha servit per oblidar la imatge dolenta donada dissabte davant el Portland. Juanín García, amb 7 gols, ha estat el màxim anotador blaugrana abans de la visita a Montpeller.

Després de la derrota davant el Portland, el FC Barcelona Cifec ha tornat a demostrar que té equip per estar entre els millors. L'Arrate, condicionat per les lesions, no ha tingut opció al Palau Blaugrana (34-27). El conjunt dirigit per Xesco Espar, gràcies a un bon joc pels extrems i a ràpids contraatacs, ha sabut treure profit de l'atac poc mòbil dels visitants.

Avantatge inicial

El FC Barcelona Cifec ha imposat el seu ritme des del principi, volent refer-se de la imatge deixada davant el Portland dissabte passat. Ja en el minut 10, els locals vencien 7-2, un avantatge de cinc gols que s'ha mantingut pràcticament durant tot el matx. La velocitat del joc blaugrana, sumada a l'aportació dels extrems (Tomàs i Juanín), han permès al Barça anar per davant tot el partit, sense perill malgrat la insistència d'un Arrate que ha jugat a un ritme lent i que ha acusat sensiblement les baixes d'un dels germans Cutura. A la mitja part, el marcador era clar: 19-11.

Màxima diferència

El segon temps ha seguit en la mateixa línia que el primer. Els blaugranes han jugat amb molta intensitat, i els bons llançaments de Jerome Fernández i la sòlida defensa de Vori i Perunicic han fet que el Barça arribés a obtenir una màxima diferència de 11 en el minut 52, quan el partit ja estava decidit. Skrbic, molt participatiu en atac, ha estat decisiu per aconseguir tal renda. En els minuts restants, Xesco Espar ha donat entrada al jove Ugalde i el partit s'ha relaxat, permetent que l'Arrate finalitzés a tan sols set gols (34-27). Dissabte, nova cita a Europa, a l'anada dels vuitens de final davant el Montpeller francès.