18.11.2006 18:15

Força ofensiva (37-35)

El FC Barcelona Cifec s'ha imposat al CAI Aragó (37-35) en un partit ple de gols i espectacle. Els de Xesco Espar, amb un gran Iker Romero, han demostrat la seva força ofensiva i ja pensen en el Portland San Antonio.

Intensitat i caràcter ofensiu són els dos trets que millor defineixen el matx que el FC Barcelona Cifec ha vençut al CAI Aragó (37-35) al Palau Blaugrana aquest dissabte. Els 72 gols vistos són el resultat d'un partit en el qual els atacs s'han imposat molt clarament a les defenses i porters rivals. Els homes de Xesco Espar, que no han comptat amb Nagy, han anat per davant en la totalitat dels seixanta minuts, aconseguint així la vuitena victòria de la temporada, a l'espera del crucial compromís de la setmana que ve a Pamplona, davant el Portland San Antonio.

Minuts bojos

El partit ha començat com més agrada a l'aficionat: amb gols. En el minut 2 el marcador ja era de 3-3, amb atacs ràpids per part dels dos conjunts. I així ha seguit al llarg de tot el primer temps (minut 8, 8-8), amb un ritme trepidant que ha beneficiat al FC Barcelona Cifec pel seu més àmplia banqueta, malgrat la baixa de Nagy. Els homes de Xesco Espar, tot i la igualtat existent, mai s'han vist en seriosos problemes, i fins i tot han aconseguit augmentar la diferència poc abans del descans (minut 26, 19-15). El CAI no s'ha rendit, i ha tornat a reduir distàncies per arribar a la mitja part amb un emocionant 21-19 després d'uns excel·lents trenta primers minuts en els quals Iker Romero i Jerome Fernández han anotat 6 dianes cadascun.

Mateixa dinàmica

El segon temps, també ple de gols, s'ha desenvolupat també amb una igualtat apassionant (minut 37, 25-23). El Barça, no obstant això, ha trepitjat l'accelerador i ha tingut un màxim avantatge en el minut 39, quan s'ha posat 28-24, però un parcial de 0-3 dels visitants ha tornat a ajustar un partit que ha estat una mica erràtic en aquesta segona meitat. El conjunt blaugrana ha aconseguit refer-se i ha mantingut la diferència, també gràcies a una sèrie de bones parades del porter Venio Losert, que ha substituït a David Barrufet a mitjans de la primera part (minut 47, 30-27).

El tram final del matx s'ha desenvolupat sense sobresalts per als de Xesco Espar, que han seguit anotant gols, així com el CAI, en un intercanvi de cops que ha servit per arribar al 37-35 final, el partit amb més gols de tota la Lliga Asobal fins ara. La setmana que ve, visita a la pista del líder, el Portland San Antonio.