03.12.2006 14:50

Amb les opcions intactes (80-60)

El Winterthur FC Barcelona ha superat amb claredat al Caja San Fernando (80-60) i manté així totes les opcions vives per aconseguir accedir a la Copa del Rei. Una vegada més, Navarro ha estat el millor dels blaugranes.

Després d'un inici de partit en el qual els blaugranes han mostrat la seva millor cara ofensiva amb 26 punts en deu minuts, el FC Barcelona s'ha desinflat en el segon parcial, en el que només han anotat deu punts (38-36). El Caja San Fernando, guiat en el primer temps per un encertat Alexander, ha anat cedint terreny en la segona meitat, incapaç d'aturar a un infalible Navarro, que ha finalitzat el partit amb 22 punts. Lakovic, Kakiouzis i Vazquez, tots ells també amb més de 10 punts, han estat les peces claus d'aquest triomf dels de Ivanovic, que manté al Winterthur FC Barcelona amb les opcions intactes per accedir a la Copa del Rei.

Força ofensiva

El Caja San Fernando ha centrat tot el seu atac entorn a Alexander, que ha fet molt de mal en els minuts inicials (fins a 14 punts en tot el primer parcial), però la intensitat blaugrana en defensa ha mantingut el marcador igualat, gràcies també a diversos contraatacs iniciats per Navarro (minut 7, 11-13). Un inspirat Vázquez, amb nou punts en el tram inicial del partit, tots ells des de més de quatre metres, juntament amb dos triples (Navarro i Lakovic) ha fet que el Barça sumés un parcial de 10-0 i agafés avantatge (minut 9, 24-17). Una bona triangulació a falta de quatre segons per al final del primer quart, amb cistella final de Kakiouzis, ha tornat a posar el màxim avantatge en l'electrònic per als de Ivanovic (26-19), que han destacat per la seva bona anotació.

Torna Kasun

Ja en el segon quart, Alexander ha continuat fent mal sota els anells, ajudat per l'exblaugrana Femerling (que ha entrat per Bueno, lesionat en el primer parcial). Tot i això, l'aparició de Kasun, dubte abans del partit, ha permès als blaugranes recuperar poder a l'interior de la zona. El FC Barcelona, més espès en atac que anteriorment, ha vist com el Caja San Fernando ha retallat distàncies a marxes forçades, fins a tornar a col·locar-se per davant (minut 16, 31-32). A falta de dos minuts per al descans, el FC Barcelona només havia anotat cinc punts, però ha estat llavors quan ha aparegut Kakiouzis, amb un triple i una cistella de dos que han donat aire als d'Ivanovic (minut 19,36-32). En la mitja part, 36-34 per als locals, que han mostrat la seva millor i pitjor cara en els dos primers períodes, respectivament.

Estel·lar Navarro

Un triple de Navarro ha estat l'única cistella en els tres primers minuts de la represa, amb els dos atacs molt poc fluids i precisos en el llançament (minut 23, 39-36). L' '11' del Winterthur FC Barcelona ha estat una vegada més el líder dels blaugranes en aquest tercer parcial, aconseguint carregar ràpid de faltes als andalusos, i després encertant en els tirs lliures. Els d'Ivanovic, a més, han realitzat una intensa defensa que els ha donat com a resultat una nova màxima diferència (minut 17, 52-38). La poca aportació ofensiva d'Alexander, molt més desaparegut en el tercer període, al costat de la baixa de Bueno i la imprecisió general dels de Manel Comas han passat factura al Caja San Fernando, que només ha anat anotant mitjançant tirs lliures. Al final del tercer, 56-46 per als de Ivanovic amb 12 punts de Navarro en aquest període.

Sense errors

L'inici del quart parcial ha estat marcat pels nervis en els dos conjunts. Després de tres minuts, només s'han vist dues cistelles. El pes de la importància d'una victòria començava a estar present. Però de nou Navarro, i també Kakiouzis, amb un triple cadascun, han mantingut lluny als visitants, bastant menys frescos que al principi del matx (minut 34, 64-51). D'aquí fins al final, un inspirat Lakovic ha sentenciat al Caja San Fernando des de la línia de 6,25. El Winterthur FC Barcelona no ha passat cap problema al tram final davant el tercer classificat, evitant errors de concentració habituals en el passat. Prova d'això és la màxima diferència aconseguida a tan sols cinc segons per a la conclusió (80-57). Al final, 80-60 per als d'Ivanovic, que segueixen molt vius en la lluita per estar entre els vuit primers per així poder accedir a la Copa del Rei.