La Lliga dels Pirineus, el primer títol

Reportatge sobre: Handbol

Imatge del reportatge titulat: La Lliga dels Pirineus, el primer títol  Imatge del reportatge titulat: La Lliga dels Pirineus, el primer títol

La Lliga dels Pirineus va ser el primer títol del Barça Borges a la temporada 2010/11. En una edició sense equips francesos, els de Xavi Pascual es van imposar a partit únic al Granollers, i sumaven l’onzè títol blaugrana en aquesta competició.

El Barça Borges 2010/11 no podia tenir millor estrena oficial. La victòria en la XIV edició de la Lliga dels Pirineus era un bon començament per començar a conèixer les noves cares de l’equip de Xavi Pascual. Laszlo Nagy es va estrenar com a capità aixecant el seu primer trofeu, després d’heretar el braçalet de David Barrufet. En aquesta edició, el format es va reduir als dos equips catalans, Barça i Granollers, sense presència d’equips francesos. Els blaugranes es van imposar per 38 a 31.

Sjöstrand marca la diferència

El Barça Borges va dominar el partit amb un Sjöstrand que s’estrenava i que va oferir un recital d’aturades (set al descans, quinze en total). Tot i les bones intervencions blaugrana, els de Manolo Cadenas van ajustar el marcador i al descans el marcador era un ajustat 18 a 17. Els de Pascual van trencar el partit a l’equador de la segona part, gràcies als gols de Rutenka (amb set) i les aturades de Sjöstrand. El Granollers va intentar mantenir-se en el partit, però el Barça Borges va adiministrar bé el marcador i va acabar aixecant el trofeu de campió sense angúnies.