La Supercopa, primer títol de la temporada

Reportatge sobre: Handbol

Imatge del reportatge titulat: La Supercopa, primer títol de la temporada

La Supercopa Asobal va ser el primer títol per al FC Barcelona Borges la temporada 2008/09. Els blaugranes van guanyar el Ciudad Real per la mínima (25-26) en un partit d'infart on van mostrar una versió renovada i contundent de l'anterior exercici.

El Barça Borges va començar amb bon peu la temporada derrotant el gran rival, el Ciudad Real, en el primer duel que els enfrontava ( 25-26 ). Es repetia la igualtat de l’edició anterior, que s’havien endut els manxecs per dos gols. Però en aquesta ocasió els blaugranes van plantejar un partit molt seriós i no van donar opció al seu rival. El FC Barcelona sumava la seva tretzena Supercopa.

La millor defensa

Foto_Salutacio_2_equips.JPGEl Barça Borges va sortir fort defensivament. Amb Boldsen i Jernemyr com a directors d'orquestra a la defensa 6-0 de Manolo Cadenas, el Ciudad Real es va trobar amb seriosos problemes per llançar a porteria. A més, Kasper Hvidt no va deixar de sorprendre i va tornar a lluir a la porteria.

Només Viren Morros va espantar el Barça Borges, quan en el minut 19 va marcar el 6 a 9. Luc Abalo i Viren Morros van aprofitar per reduir les distàncies. El nerviosisme ofensiu es va fer latent en el joc del FC Barcelona Borges, que finalment va tancar el primer temps amb un marcador d'11 a 14.

Les coses es compliquen

iker_partido.JPGEl Ciudad Real va sortir endollat en el segon temps. Un gol de Morros i un altre de Kallman van deixar els de Talen Dujshebaev a només un gol dels blaugranes (13-14). Però els de Manolo Cadenas no van fallar. La defensa d'equip, amb Víctor Tomás recuperant pilotes difícils, va facilitar un parcial de 0 a 4 a deu minuts per finalitzar l'enfrontament. Això va sentenciar pràcticament el partit (19-24). Juanín va ser l'autor del retorn als cinc gols de renda, un marge que va permetre als blaugranes respirar al final del partit.