Xepkin, reforç de luxe

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Reportatge sobre: Handbol

Imatge del reportatge titulat: Xepkin, reforç de luxe
Segon retorn a l’handbol
Tot i que es va retirar el juny del 2006, mig any després ja va tornar a jugar a l’handbol professional. Va ser a les files del Kiel, amb el qual es va proclamar campió d’Europa, de la Bundesliga i de la Copa d’Alemanya.

Xepkin, reforç de luxe

Andrei Xepkin es va incorporar a l’equip a la segona volta i va esdevenir un reforç de luxe per a l’equip de Manolo Cadenas. El jugador blaugrana va aportar experiència i la seva presència va donar solidesa a la defensa.

Amb 43 anys Andrei Xepkin va viure una segona joventut. El pivot blaugrana es va incorporar a l’equip de Manolo Cadenas a la segona volta i la seva aportació va ser molt valuosa. Xepkin va reforçar la defensa en una posició que compartia amb Garabaya i Noddesbo. L’excomponent del Dream Team es va incorporar a l’equip per reforçar els entrenaments i va acabar sent una peça sòlida de l’equip. “Ha estat un autèntic revulsiu per a nosaltres per la seva actitud i pel seu gran rendiment defensiu. Amb Nagy a la zona central de la defensa han fet partits de gran nivell”, va apuntar Manolo Cadenas.

Alt rendiment en mitja temporada

espexepkin.jpgLa seva participació en números va ser notable. De quinze partits que té la segona volta de la Lliga Asobal, Andrei en va disputar dotze, a més de dos partits de la Copa del Rei i vuit de la Lliga de Campions. “M’he tret set o vuit anys de sobre. M’he sentit un més de l’equip”, explicava Xepkin. “No volia cap tracte especial al vestidor, volia ser un més i he gaudit molt. Agraeixo als companys com m’han acceptat perquè m’han donat moltes alegries”, afegia.

Un exemple d’implicació

La seva passió per l’handbol i pel Barça és tan gran que Xepkin es mostrava afectat per la manca de títols. “Estic convençut que hem merescut almenys un títol i hem demostrat que hem estat lluitant per tots els títols i el treball ha estat excel•lent. Hem fet tot el que hem pogut”, va assegurar Xepkin. “Hi ha una base de cara al futur. Segur que l’any que ve arribaran títols i l’equip donarà alegries”, augurava el veterà jugador blaugrana.

Temporada 07/08

Detall de la opció seleccionada

Plantilla 07/08