Kasper i Noddesbo, campions d’Europa

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Reportatge sobre: Handbol

Imatge del reportatge titulat: Kasper i Noddesbo, campions d’Europa
Nou blaugranes
El FC Barcelona va estar representat per nou jugadors en l’Europeu de Noruega. A banda, de Hvidt, Noddesbo i Jerome, també hi va participar Larholm (cinquè amb Suècia), Nagy amb Hongria, i Juanín, Rocas, Garabaya i Iker Romero, amb la selecció espanyola. Barrufet i Tomàs van ser baixes d’última hora per lesió.

Kasper i Noddesbo, campions d’Europa

Els blaugranes Hvidt i Noddesbo van obtenir l’or a l’Europeu de Noruega després de guanyar Croàcia per 24 a 20. Els danesos van començar el campionat amb derrota davant Noruega, però des d’aleshores només van aconseguir victòries.

Després de deu dies de competició, els blaugranes que es trobaven a Noruega per disputar l’Europeu van veure recompensat el seu esforç. Kasper Hvidt, Jesper Noddesbo i Jerome Fernández tornaven a Barcelona amb una medalla més al seu palmarès.

Dinamarca va aconseguir el seu primer títol continental després d’imposar-se a Croàcia (24-20) en un enfrontament en què els balcànics van ser capaços de superar l’autèntic mur en què es va convertir el porter blaugrana Kasper Hvidt, que amb les seves aturades va donar als nòrdics una victòria que feia anys que buscaven.

Kasper, el millor porter de l’Europeu

A més de guanyar l’or amb la seva selecció, Kasper Hvidt va ser escollit el millor porter de l’Europeu de Noruega. Durant tot el campionat el porter blaugrana va aturar 124 pilotes de les 307 que li van llançar (40%). Kasper ja s’havia fet un forat entre els millors porters de l’Asobal, i d’aquesta manera va ser reconegut com a internacional.

Jerome es queda amb el bronze

JeromePequin2008.jpgJerome Fernández va aconseguir el bronze amb la selecció francesa després de guanyar Alemanya per 26 a 36. Els francesos es van treure l’espina després de guanyar els alemanys. I és que en el Mundial d’Alemanya de 2007 els alemanys els havien eliminat de la competició.

Temporada 07/08

Detall de la opció seleccionada

Plantilla 07/08