Primer any de Manolo Cadenas

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Reportatge sobre: Handbol

Imatge del reportatge titulat: Primer any de Manolo Cadenas
Un home de club
En seu primer any al FC Barcelona Manolo Cadenas va deixar palesa la seva integració al club, que va ser extraordinària. No només es va dedicar al seu equip d’handbol, sinó que també va estar al cas de l’actualitat de les altres seccions del Barça. Moltes vegades se‘l va poder veure seguint un partit d’hoquei sobre patins, de futbol sala o de bàsquet des de la Llotja. Precisament d’aquest últim esport l’entrenador d’handbol del FC Barcelona és un enamorat. Li encanta tant veure’l com jugar-hi. De fet, molts dies després de les seves sessions d’entrenament Cadenas aprofitava per jugar a bàsquet al Palau.

Primer any de Manolo Cadenas

Per a Manolo Cadenas aquest va ser el seu primer any com a entrenador del Barça. Després de dotze anys, el de Lleó va deixar l’Ademar per dedicar-se completament al club blaugrana.

Cadenas va començar l’any amb bon peu. El seu equip va guanyar la Lliga dels Pirineus i va aconseguir batre el Braga portuguès en la fase classificatòria per a la Lliga de Campions. A partir d’aquest moment el tècnic blaugrana va haver de treballar dur per portar el seu equip a lluitar per tots els títols en joc: Supercopa d’Espanya, Lliga Asobal, Lliga de Campions i Copa del Rei. Malgrat quedar-se a les portes de tots els títols, Cadenas qualificava la temporada d’acceptable i assegurava que treballaria més dur l’any següent per recol•lectar triomfs.

Content amb el rendiment de l’equip

QM3D7257.jpgDes del primer dia Manolo Cadenas va deixar clar als seus jugadors que la temporada 2007/08 seria una temporada dura i que això es veuria reflectit en els entrenaments. Doble sessió diària va ser la dinàmica del pla de preparació del conjunt blaugrana durant gairebé tot l’any. Això, unit a la gran quantitat de compromisos que van haver de cobrir, va produir un gran desgast físic, però tot i així Cadenas va seguir lluitant per treure el millor cada jugador.

Després de tot, l’entrenador barcelonista va assegurar que els seus jugadors havien respost a totes les seves exigències i que estava content amb el rendiment general del grup.

Un vestidor unit

Si alguna cosa volia Cadenas, a més de guanyar títols, era que al vestidor es creés un bon ambient, i ho va aconseguir. Tot l’equip es va unir per tirar endavant moments tan difícils com una semifinal de la Lliga de Campions davant el Kiel alemany o una final de Lliga davant el Ciudad Real al Quijote Arena. Això va facilitar la feina del tècnic blaugrana, encara que també va comentar al final de temporada: “Potser ha faltat algun empipament, una mica més de força per treure amb empenta algun partit.”

Temporada 07/08

Detall de la opció seleccionada

Plantilla 07/08