MANOLO CADENAS

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat
Imatge del reportatge titulat: MANOLO CADENAS

MANOLO CADENAS

Manolo Cadenas Montañés, nascut el 20 de maig de 1955 a Valdevimbre (Lleó), és l’entrenador del primer equip d’handbol del FC Barcelona des de la temporada 2007-08.

Manolo Cadenas va començar com a entrenador d’handbol base a Leganés. S’hi va estar 11 anys entrenant joves promeses i van posar-li el seu nom a un pavelló en homenatge a la seva tasca. El de Valdevimbre va fer el salt a l’handbol professional al Naranco d’Oviedo, on va dirigir l’equip durant tres anys (1986-1989). Els seus primers títols com a entrenador els va aconseguir amb el Teka Cantàbria (1989-1991), amb el qual va sumar una Copa Asobal i una Recopa en la seva primera temporada a l’equip. En dos anys a l’equip càntabre, va quedar segon a la classificació de Lliga. El seu següent equip va ser el Valladolid, on va passar quatre temporades més (1991-1995).

El seu principal equip fins ara ha estat l’Ademar de Lleó, on va entrenar durant 12 temporades. Amb l’equip de la seva terra va aconseguir una Lliga Asobal (2001), dues Recopes (1999, 2005), una Copa del Rei (2002) i una Copa Asobal (1999).

Cadenas té fama d’entrenador dur, amb un recte sentit de la disciplina i amb la professionalitat per bandera. El tècnic lleonès es carateritza per una gran capacitat de treball i amb els anys d’experiència ha adquirit un ampli repertori tàctic. Per les seves mans han passat alguns dels millors jugadors del panorama estatal, joves que s’han convertit en figures internacionals sota la seva direcció. Valentia, lluita i ambició són trets del seu caràcter.

Temporada 07/08

Detall de la opció seleccionada

Plantilla 07/08